Oby tak dalej
Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE
Moderator: pastuszek
-
boe22
Re: Johnny i Rysio znów brykają razem - nowe fotki str. 26
Widzę, że w końcu odrobina spokoju
Oby tak dalej
!
Oby tak dalej
-
aviczka
Re: Johnny i Rysio znów brykają razem - nowe fotki str. 26
NAJNOWSZE WIADOMOŚCI 
Dziś o 6.00 rano Johnny zarządził dzień dzikich wrzasków.

Nie ma negocjacji... Dowiedziałam się, że odsypiać mogę sobie innego dnia.

Jak dostali jedzenie to przez moment był spokój, ale potem Johnny zaczął ogłaszać z radością, że ma górę siana, w którą może wejść.

P.S. Rysio raz na jakiś czas wtóruje Johnnemu, ale raczej woli zajmować się swoimi świńskimi sprawami, niż się ogłaszać.
Dziś o 6.00 rano Johnny zarządził dzień dzikich wrzasków.
Nie ma negocjacji... Dowiedziałam się, że odsypiać mogę sobie innego dnia.
Jak dostali jedzenie to przez moment był spokój, ale potem Johnny zaczął ogłaszać z radością, że ma górę siana, w którą może wejść.
P.S. Rysio raz na jakiś czas wtóruje Johnnemu, ale raczej woli zajmować się swoimi świńskimi sprawami, niż się ogłaszać.
-
katiusha
Re: Johnny i Rysio - moje kuleczki <3 - nowe fotki str. 27
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Co za wyciąg łapek i pysiola

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
boe22
No w końcu się doczekałam
.
Rysio jak widzę poranna gimnastyka hamakowa.
U mnie też prosiaki sądzą, że siano co prawda jest smaczne, ale przede wszystkim służy do porządnego wykulania się w nim(Utut jeszcze nie wybaczył mi paśnika.....tyle lat minęło- dalej foch!).
Rysio jak widzę poranna gimnastyka hamakowa.
U mnie też prosiaki sądzą, że siano co prawda jest smaczne, ale przede wszystkim służy do porządnego wykulania się w nim(Utut jeszcze nie wybaczył mi paśnika.....tyle lat minęło- dalej foch!).
-
aviczka
Moje grubsoniki dostają osobno siana do paśnika i dodatkowo takie, w którym mogą się wytarzać. Żal mi odbierać im tej przyjemności.
Na tym zdjęciu z kwiczącą świnią to akurat Johnny się tak wyciąga i kwiczy
Musiała tez panów ostatnio przestawić na trociny (planuję szybki powrót do podkładów), bo Rysiulec jak miał problemy z brzuchem to szarpał za te podkłady i zjadał z nich plastik - bardzo się zdenerwowałam! Niestety w napadach szału zrujnował również domek i hamak od Pastuszka - są powygryzane dziury
Zapodaję od razu nowe fotki myszków moich
W sianie

Gimnastyka

Tym razem Rysiak na hamaku

Z poważną miną

Na jednym z hamaków musiałam rozpiąć kawałek szmatki, bo niestety jak Rysiek widzi napoczęte dziury to bierze się za kończenie "roboty".
Tutaj właśnie na tym przykrytym hamaku:

Na tym zdjęciu z kwiczącą świnią to akurat Johnny się tak wyciąga i kwiczy
Musiała tez panów ostatnio przestawić na trociny (planuję szybki powrót do podkładów), bo Rysiulec jak miał problemy z brzuchem to szarpał za te podkłady i zjadał z nich plastik - bardzo się zdenerwowałam! Niestety w napadach szału zrujnował również domek i hamak od Pastuszka - są powygryzane dziury
Zapodaję od razu nowe fotki myszków moich
W sianie
Gimnastyka
Tym razem Rysiak na hamaku
Z poważną miną
Na jednym z hamaków musiałam rozpiąć kawałek szmatki, bo niestety jak Rysiek widzi napoczęte dziury to bierze się za kończenie "roboty".
Tutaj właśnie na tym przykrytym hamaku:
-
katiusha
Skoro dziur nie widać..Wypoczywa..

-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Słodziaki. Uwielbiam jak świnki hamakują. 
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
aviczka
Dziś dzień głosowania, świnie również poczuwają się do swoich obywatelskich obowiązków. W końcu muszą się wypowiedzieć na ważne społecznie tematy. W związku z tym:
Świnie mówią stanowcze NIE skandalicznemu procederowi zmiany czasu!
Nie może być tak, że świnia spodziewa się jedzenia o konkretnej godzinie, a otrzymuje je godzinę później!

W kwestii usprawiedliwienia: niestety nie mogłam świniom zrobić łagodnego przejścia (w sensie przesuwać im o 15 min.) bo:
a) jeszcze wczoraj nie wiedziałam, że będzie zmiana czasu
b) dziś była do późna na uczelni i niestety zajęcia skończyły mi się zgodnie z nowym czasem, więc na "porę karmienia" starego czasu się godzinę spóźniłam...
Puchatki mają w nosie moje usprawiedliwienia...
Świnie mówią stanowcze NIE skandalicznemu procederowi zmiany czasu!
Nie może być tak, że świnia spodziewa się jedzenia o konkretnej godzinie, a otrzymuje je godzinę później!

W kwestii usprawiedliwienia: niestety nie mogłam świniom zrobić łagodnego przejścia (w sensie przesuwać im o 15 min.) bo:
a) jeszcze wczoraj nie wiedziałam, że będzie zmiana czasu
b) dziś była do późna na uczelni i niestety zajęcia skończyły mi się zgodnie z nowym czasem, więc na "porę karmienia" starego czasu się godzinę spóźniłam...
Puchatki mają w nosie moje usprawiedliwienia...