Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: Żurek i Alfredzik
Ależ piękny masz strych
Strych mojej babci wygląda jak lej po bombie...
-
Arya90
Ile pyszności na tym strychu. Moi panowie się czają, żeby tam nalot zrobić i coś poszamać 
-
Ann
Alfred widzę taki uciekinier jak moja Kudłata. Też kiedyś zeskoczyła mi z łóżka nawet nie wiem kiedy, prawie zeszłam na zawał
A tych ziółek niezłe macie zapasy! Chłopaki pewnie cały czas liczą na to, że jakaś nitka się obluzuje i im ziółka spadną niczym z nieba
A tych ziółek niezłe macie zapasy! Chłopaki pewnie cały czas liczą na to, że jakaś nitka się obluzuje i im ziółka spadną niczym z nieba
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Też sobie wyobrażam Alfreda, który koczuje pod belką i z otwartym dziobem i czeka...
Na początku była obwieszona 1 belka i trochę po bokach, teraz 4 belki są zajęte...
Dortezka, trzeba urozmaicać sobie życie (i świniom też... ) w końcu M. wyjechał, trzeba korzystać
chociaż to M. mnie już od dawna namawiał, żeby zrobić Alfredowi randkę z Owieczką
Dziś boby Alfreda pojechały. W zasadzie to miałam się urwać z pracy, bo mam na 8 a wet czynny od 9, ale w ogóle całkowicie zaspałam (wczoraj do nocy siedziałam w pracowni) i nawet jak koleżanka do mnie o 8.30 dzwoniła, bo szefowa się pytała gdzie jestem, to nie słyszałam telefonu...
Tak więc wzięłam "dzień na żądanie"
I tak wracając od weta zrobiłam zakup dla świń: nową matę. Kupiłam taką szeroką, pierwszy raz widziałam. 130cm, zakryje jednym kawałkiem prawie całą zagrodę. Kolor nawet mi odpowiada. I nie mogłam się oprzeć, żeby nie kupić zielonej w tropikalne liście. Ta będzie na pięterko Żurka, na które też Alfredo się wkrada.
Oto foto maty:

Na początku była obwieszona 1 belka i trochę po bokach, teraz 4 belki są zajęte...
Dortezka, trzeba urozmaicać sobie życie (i świniom też... ) w końcu M. wyjechał, trzeba korzystać
Dziś boby Alfreda pojechały. W zasadzie to miałam się urwać z pracy, bo mam na 8 a wet czynny od 9, ale w ogóle całkowicie zaspałam (wczoraj do nocy siedziałam w pracowni) i nawet jak koleżanka do mnie o 8.30 dzwoniła, bo szefowa się pytała gdzie jestem, to nie słyszałam telefonu...
Oto foto maty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Kontakt:
WOW! Ta w liście rzeczywiście genialna! 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Kupiłabym taką szeroką w liście, ale była tylko zwykła wąska. A chciałam mieć w końcu matę w jednym kawałku na całą zagrodę a nie sztukowaną 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- Lilith88
- Kontakt:
No tak, jednak cały kawałek zawsze wygodniejszy
Ale jest piękna
Ta druga też oczywiście ładna