✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Lilith88 »

Pani Strzyga pisze:Ja bym tego w sumie nie nazywała kradzieżą. To dobroczynność - pomagamy pracownikom sklepu w sprzątaniu :D
To samo powiedział Darek jak wyszliśmy już ze sklepu ale jak ładowałam liście do reklamówy to dziwnie na mnie patrzał i miałam wrażenie, że w każdej chwili jest gotowy ode mnie odskoczyć i powiedzieć "ja tej wariatki nie znam" :lol: Ale wytrwał przy mnie :D

Siula strasznie się cieszę, będzie super świńska rodzinka, mamcia, córcia i Misia cioteczka :jupi:

Moi z kukurydzy to tylko liście.. A kolbę zjedli dopiero jak się suszona zrobiła :idontknow:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ja mam nadzieję,że się wszystkie pokochają :pray: I lokum trzeba będzie powiększyć :shock: Ale też się cieszę- 3 łaciate prośki będę miała :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Duży znów ma zadanie bojowe :lol: Bardzo zły?
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Ależ skąd :szczerbaty: Powiedział-chcesz to bierz! Teraz się martwi, jak zarobimy na to towarzystwo :lol: Ale dzielnie znosi mnie i moje pomysły ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahahaha Darek dopiero przy 5 śwince zaczął oczami przewracać ale teraz wymyśliłam 6 i chyba będzie ale.. :nie_powiem: Generalnie jest sobie taki Pan proś na sprzedaż, bo hanaville się likwiduje a ja go kocham od maleńkości ale został w hodowli a ja go w Poznaniu na wystawię tulałam i nosiłam na rękach, bo mi Pani Hania dała a on się do mnie tulał :love: I jest ogromny :szczerbaty: I nawet kraść chciałam ale Pani Hania go pilnowała :lol: No i teraz to chyba nie wytrzymam.. Darek tylko przewrócił oczami i nic nie mówi..
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

A widzisz, jacy kochani nasi Panowie... Może przy tylu świnkach tej szóstej nie zauważy :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

No nie wiem.. Wydatki się robią po woli przerażające ale właśnie zaczęłam szukać pracy jak coś ja zarobię na świnie a Darek na nas :lol:
Arya90

Post autor: Arya90 »

łuuu doświnianie jednak! Wiedziałam! :yahoo:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ciii.. Jeszcze nie wiem, napisałam do Hani wczoraj w nocy czy Feliks też na sprzedaż, odpisała rano, że tak, później popołudniu napisałam żeby mi go zarezerwowała ale że mogę go dopiero na początku sierpnia odebrać i że oczywiście wpłacę zaliczkę ale milczy do teraz, więc nie wiem co z tego będzie, to jest super świnka, champion i idealny reproduktor (zresztą miał już dwa mioty), więc łakomy kąsek dla hodowców i pewnie mimo, że pierwsza zapytałam to dopóki nie wpłacę zaliczki a zgłosi się znajomy hodowca to trafi do niego a nie do mnie. Więc żeby nie zapeszać ani się też za bardzo nie nastawiać to sza :neener:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Dobra, to trzymamy :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”