Ale że co?? Ale że co?? Ja nic nie rozumiem...dortezka pisze:przez chwilę myślałam już, że to jakaś niemoralna propozycjamartuś pisze:Asita myszę tyko jedną możesz pogłaskać bo druga nie mieści się w tej kategorii wagowej![]()
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Żurek i Alfredzik
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
dortezka o czym ty myślisz zła kobietoAsita pisze:Ale że co?? Ale że co?? Ja nic nie rozumiem... :dortezka pisze:przez chwilę myślałam już, że to jakaś niemoralna propozycja:martuś pisze:Asita myszę tyko jedną możesz pogłaskać bo druga nie mieści się w tej kategorii wagowej
Dziewczyny Wam to bym dała pogłaskać moje maluchy bo wiem, że jesteście tak samo zakręcone na punkcie świnek jak ja
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Asita pisze:No właśnie...czyli nie jest ze mną źle.... A raz jedna babka się pyta u weta, co mam, a ja że świnki, a ona, żebym pokazała, a ja jej że są zestresowane i nie pokażę...A potem mi wetka powiedziała, że to Silje była....![]()
![]()
No i bardzo dobrze zrobiłaś- co Ci będą obce baby do świnek zaglądać
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
-
Arya90
Ha ha dobrze, że wiem, że u mnie u weta żadnego forumowicza nie spotkam! Najbliżsi w Poznaniu, to tam już będę wszystkim chłopaków pokazywać 
-
Pani Strzyga
Arya90 pisze:Ha ha dobrze, że wiem, że u mnie u weta żadnego forumowicza nie spotkam! Najbliżsi w Poznaniu, to tam już będę wszystkim chłopaków pokazywać
- Asita
- Kontakt:
No ja chyba tylko nie mam żadnych oporów co do mojej mamy, jeśli chodzi o dotykanie moich miśków... Nawet nie lubię jak M. ich dotyka...on jest jakiś taki nieobyty z tematem...
Foty foty ze wczoraj
Żuruś na swoim pięterku, czy on nie siedzi trochę jak piesek?

Śliczny mój misiek

Żurek, zrobiłem dla ciebie boba...

Oto on, ale może sam bym go zjadł...?

Kolacyjka

Ta brzydka kupa to właśnie Żur takie robi...
(sory, że tak wyeksponowana, ale wsadziłam aparat pod pięterko i robiłam foty na ślepo...)
Zawsze mnie zastanawia, czemu skoro są 3 miski z żarełkiem, one zawsze muszą jeść z jednej w tym samym momencie
A potem oczywiście są kłótnie...

A potem w przerwie pobiegły do namiotu na wybiegu. Żurek biegł, Alfik za nim, Żurek wraca, Alfik biegnie za nim

Ale że co? Ja tylko tu selerka skubię sobie...

Niuch niuch, pokrzywka

Niuch niuch niuch niuch, szuru buru

Omomom omomom

Szkoda, że nie widać pysia Alfika, ale jak robię z lampą (a muszę jak jest ciemno w pokoju) to się błysk odbija od jego białego futerka i wtedy jest taki "oślepiający" efekt... Myślicie, że lampa błyskowa nie oślepia świnek? Mam nadzieję, że nie...
Kwiikwiii!!! Intruz! Intruz na moim pięterku!!!

"Alfredo! Ty chyba żartujesz, że chcesz tu wleźć!" "Żuruś, ja sobie tylko coś skubnę..."

Foty foty ze wczoraj
Żuruś na swoim pięterku, czy on nie siedzi trochę jak piesek?
Śliczny mój misiek
Żurek, zrobiłem dla ciebie boba...
Oto on, ale może sam bym go zjadł...?
Kolacyjka
Ta brzydka kupa to właśnie Żur takie robi...
Zawsze mnie zastanawia, czemu skoro są 3 miski z żarełkiem, one zawsze muszą jeść z jednej w tym samym momencie
A potem w przerwie pobiegły do namiotu na wybiegu. Żurek biegł, Alfik za nim, Żurek wraca, Alfik biegnie za nim
Ale że co? Ja tylko tu selerka skubię sobie...
Niuch niuch, pokrzywka
Niuch niuch niuch niuch, szuru buru
Omomom omomom
Szkoda, że nie widać pysia Alfika, ale jak robię z lampą (a muszę jak jest ciemno w pokoju) to się błysk odbija od jego białego futerka i wtedy jest taki "oślepiający" efekt... Myślicie, że lampa błyskowa nie oślepia świnek? Mam nadzieję, że nie...
Kwiikwiii!!! Intruz! Intruz na moim pięterku!!!
"Alfredo! Ty chyba żartujesz, że chcesz tu wleźć!" "Żuruś, ja sobie tylko coś skubnę..."
-
Pani Strzyga
Może rzeczywiście trochę jak piesek 
Uuu... Najazd na pięterko...
Uuu... Najazd na pięterko...
- Asita
- Kontakt:
No mówię Wam! Ten Alfredo podbija nie swoje tereny!! Napoleon BonAlfredo się znalazł

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
O matko jaka mina
U mnie też dziewczyny kłócą się o jedną miskę a zawsze daję dwie
Co do lampy to na pewno przez jakiś czas ich oślepia. Tak samo jak nam ktoś robi zdjęcie z błyskiem to przez chwilę nic nie widzimy. Ja jak muszę robić zdjęcia z błyskiem to zawsze się od świnek odsuwam a w aparacie przybliżam żeby zdjęcia były wyraźne.