Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: joanna ch »

I skąd tu wziąć cegłę... Idę chyba z chodnika wyrywać niepostrzeżenie i nonszalancko :102:
ANYA

Post autor: ANYA »

Mozna zamoczyc swinkom stopy w chlodnej wodzie, wsadzic butelke z zamrozona woda zawinieta w ulubiony kocyk....Wlaczyc wiatrak....itp
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Super pomysł z cegłą. Jak tylko znajdę jakąś samotną na chodniku to przygarnę dla prośków.

Chętnie zamienię żar z nieba na trochę deszczy. We Wrocławiu jest chyba biegun ciepła.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Juz widze ogloszenie na olx "Poszukuje samotnych cegielek" :lol:
Ja swoje trzy ukradlam dziadkowi - jeszcze nie zauwazyl :102: Cosiek wniebowziety, siedzi na nich, pod kapiaca szmatka i sie chlodzi :D Za to Drops systemu nie ogarnia i sam nie wie, w ktora strone ma stopy wywalic, zeby bylo najchlodniej w jajka :lol:
Zla Duza probowala dzisiaj moczenia stopek... Drops sie obrazil, a Cosiek na mnie nakrzyczal, ot niewdziecznicy!
No i Cosiek zaczal ogarniac kule-smakule... I teraz, jak ma ochote na cos smacznego, to orpocz wlazenia do szafek i wskakiwania na polki w poszukiwaniu zarla trula tez sobie po pokoju pilke :szczerbaty:
Znalazlam cos na goroce dni dla siebie - lody jogurtowe (wlasnej roboty) i ciasto jogurtowe, ktore jest przegenialne! Pyszne, zimne i nieslodkie <3 Przepis znajdziecie na Kwestii Smaku, nazywa sie to Desernik z jagodami chyba, ja uzylam granata, mango, brzoskwini, czarnych porzeczek, malin i truskawek. Oryginalny spod taki sobie, lepiej zrobic ze zwyklego biszkopta (; Tak czy owak - baardzo polecam, najlepsze ciasto jakie jadlam, zaraz po oryginalnym brownies <3
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

Dropsio pisze:Za to Drops systemu nie ogarnia i sam nie wie, w ktora strone ma stopy wywalic, zeby bylo najchlodniej w jajka :lol:
dlatego nie wiem czy mogłabym mieć samców, wiem że to prymitywne ale chyba bym ciągle się śmiała z ich klejnotów :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ale ich klejnoty są słodkie jak morelki :love: :szczerbaty:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Hahaha :D Patrzysz, jak slodko prosiaki wykladaja stoopki, robisz zdjecie, chcesz na forum wrzucic... A tu takie jajca wielkie widac tylko na fotach, stopy gdzies w tle :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Bo to są małe zwierzątka o wieeelkich walorach :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Lilith88 pisze:Ale ich klejnoty są słodkie jak morelki :love: :szczerbaty:
Słodkie, niesłodkie. Ja jednak pozostanę przy samiczkach. Wystarczą mi szczurze jajka wystające przez pręty klatki :P
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

joanna ch pisze:I skąd tu wziąć cegłę... Idę chyba z chodnika wyrywać niepostrzeżenie i nonszalancko :102:
A potem się dziwimy, czemu te chodniki takie dziurawe :laugh:

ale Cosiek na tych cegiełkach słodko wygląda.. jakby wręcz całe stopiszcze próbował przyłożyć maksymalnie do cegły :D
Lilith88 pisze: Tak swoją drogą to ja zauważyłam, że przyrost w Twoim stadzie jest wprost proporcjonalny do mojego. To co kiedy następny proś
coś o 5tce wiem.. nawet 6stce swego czasu..
a nikt się chyba szybciej nie doświnił, niż ja.. w jeden dzień z 2 na 4.. a 10 dni później z 4 na 6 :lol:

Wiecie co, trochę rodziców rozumiem, że nie chcą zwierząt. Tu akurat się Dropsio super opiekuje, ale ile jest dzieciaków, że chcą a potem zwierze jest na głowie rodziców? Albo boją się, że będą znosić i znosić.. a utrzymanie też kosztuje i czasami naprawdę nie mało..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”