Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Trzeci ropień Stefana... ;/
ja też, tym bardziej, że nie mamy auta i nic nam to w sumie nie da i tak jutro ma wizytę w Warszawie już a do dr Kasi mamy zaufanie mimo wszystko... długo już się u niej leczymy...
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Wiem, ja broń boże nie mówię, że masz zmieniać lekarza. Mam tylko nadzieję, że Stefan się trzyma i da sobie radę 

Wiem, wiem że chcesz pomóc.... Trzyma się, on jest dzielny i naćpany.
Stefan pojechał....
Nie wiem czy Lucek go ugryzł, czy samo się stało... ale ropień pękł... smród jak nie wiem co, cały pysk mokry... w pociągu będzie aromatycznie....
Nie wiem czy Lucek go ugryzł, czy samo się stało... ale ropień pękł... smród jak nie wiem co, cały pysk mokry... w pociągu będzie aromatycznie....
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
...ale myślę, że Stefanowi teraz lżej, kiedy ten ropień pękł. Nie boli go tak, nie pulsuje.
Trzymam mocno

Trzymam mocno

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To prawda, jak ropień pękł do ulga wielka (kiedys zarządałam wyrywania mi zęba na żywca z powodu ropnia, nie wyobrażacie sobie tej ulgi, kiedy obcęgi ruszyły korzeń i się rozlało!) Trzymam z całej siły za Stefana! dzielny z niego świń strasznie~.

Stefan już po oczyszczeniu rany i po rtg. Wybudził się i już się ponoć umył czyścioch mój kochany...