Chodziło mi o to, że jako jedyna NIE WYDALASZ jadu
 Chodziło mi o to, że jako jedyna NIE WYDALASZ jadu  i potrafisz prowadzić konwersacje normalnie.
 i potrafisz prowadzić konwersacje normalnie.I dzięki Bogu, że ktoś taki też ma tu miejsce...
Moderator: Dzima
 Chodziło mi o to, że jako jedyna NIE WYDALASZ jadu
 Chodziło mi o to, że jako jedyna NIE WYDALASZ jadu  i potrafisz prowadzić konwersacje normalnie.
 i potrafisz prowadzić konwersacje normalnie. 
  Po prostu mam za sobą kurs genetyki na studiach
 Po prostu mam za sobą kurs genetyki na studiach 

Przeczytałam pierwszy post, nie mam po co się przewalać przez tysiące innych mówiących to samo. Ponawiam pytanie i liczę na odpowiedźMagdaLena pisze: Panna Fiu Fiu - przykre, gdy ktoś komentuje nie czytając wcześniejszych postów...
 I nie chodzi mi tutaj o wredne komentarze czy szydzenie. Jedynie o zdrowie świnek.
 I nie chodzi mi tutaj o wredne komentarze czy szydzenie. Jedynie o zdrowie świnek. A to pewnie dlatego, że nie przeczytałaś wszystkich moich wypowiedzi.
 A to pewnie dlatego, że nie przeczytałaś wszystkich moich wypowiedzi.  Wszak kastracja jest bezpieczniejsza niż sterylizacja.
 Wszak kastracja jest bezpieczniejsza niż sterylizacja. Dobrze, że samiczki już nie rozmnożysz i tylko tyle mnie interesowało.
 Dobrze, że samiczki już nie rozmnożysz i tylko tyle mnie interesowało. 
 Wybacz me wzburzenie, ale część osób zaszokowała mnie swoimi komentarzami i bezmyślnym czytaniem treści...
 Wybacz me wzburzenie, ale część osób zaszokowała mnie swoimi komentarzami i bezmyślnym czytaniem treści... raz jeszcze liczę na waszą pomoc, tym razem może będzie o wiele prostsza
 raz jeszcze liczę na waszą pomoc, tym razem może będzie o wiele prostsza 

Jakieś pomysly?
 Jakieś pomysly?