Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Żurek i Alfredzik
Oj ale się u was dzieje
biedaczek...a je normalnie?
To na razie obserwujesz czy szykuje się jakaś korekta stomatologiczna?
To na razie obserwujesz czy szykuje się jakaś korekta stomatologiczna?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Je normalnie, czasem widać, że mu coś przeszkadza i wtedy przesuwa jedzenie na drugą stronę, jeden przedni górny ząbek jest bardziej zjechany od drugiego. Ale nie wiem, czy mu przeszkadza, bo nie ma 1 dolnego, czy boli go coś. Czy znowu może ma włosy w kieszonkach. W środę na kontroli włosy były pojedyncze, ale wetka ich nie wyciągała, bo bała się rozwierakiem rozwierać, żeby tego jednego nie uszkodzić. Policzkowe nie są przerośnięte, je siano, suszki, granulat i w ogóle nie widać po nim ani bólu ani braku apetytu. Na szczęście... Za to cieszyłam się, że Alfik już się powstrzymał ze spadkiem wagi, a od środy do piątku spadł 25g.... I chyba naprawdę to musi być kwestia stresu, bo do poniedziałku wolniej spadał, od poniedziałku do środy przybrał a w środę pojechał z Zurkiem i wetka też go oglądała (łapkę)....i się chlopaki zestresowały... Mam nadzieję, że to rzeczywiście stres tylko. Teraz do środy za 2 tyg żadnych wetów...
A. I Zurek dostał sraczki po zmielonym siemieniu lnianym....Dałam mu bo mial cienkie i suche bobki, myślałam, że mu pomoże, a dostał sraczki. Węgiel i probiotyk podałam, pomogło....
A. I Zurek dostał sraczki po zmielonym siemieniu lnianym....Dałam mu bo mial cienkie i suche bobki, myślałam, że mu pomoże, a dostał sraczki. Węgiel i probiotyk podałam, pomogło....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Biedny Alfredzik żeby aż tak reagował na stres
Trzymam kciuki za Żurkowe ząbki
Trzymam kciuki za Żurkowe ząbki
- Asita
- Kontakt:
Chciałam zrobić badanie bobów we własnym zakresie w Vetlab w Bydgoszczy, bo mi ich wetka poleciła, ale mi napisali, że zalecają robić te badania za pośrednictwem weterynarza...Więc muszę poczekać na powrót mojej wetki za 2 tyg...
Ale może jednak wszystko będzie dobrze a ja tylko niepotrzebnie wariuję.... Z Żurkiem też tak wariowałam, a na krwi i na bobach okazał się zdrowy (oprócz wątroby, ale to nic poważnego...). Chciałabym naprawdę się tak nie przejmować. Przejmowaniem nic nie zdziałam a tylko truję wszystkim dookoła...
Ale może jednak wszystko będzie dobrze a ja tylko niepotrzebnie wariuję.... Z Żurkiem też tak wariowałam, a na krwi i na bobach okazał się zdrowy (oprócz wątroby, ale to nic poważnego...). Chciałabym naprawdę się tak nie przejmować. Przejmowaniem nic nie zdziałam a tylko truję wszystkim dookoła...
-
koni
Asita, to nie trucie...to martwienie się. Chyba nie ma tu osoby, która by tego uczucia nie znała.
Sporo ostatnio świnek z ząbkowymi problemami....trzymam kciuki.
Sporo ostatnio świnek z ząbkowymi problemami....trzymam kciuki.
- Asita
- Kontakt:
Tak sobie myślę, że tu raczej nikomu nie truję, bo każdy ma pełne zrozumienie
ale w domu to nawet mama już ma mnie powoli dość....