Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Jakie piękności...chyba niedługo znowu coś zamówię
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Ten ostatni 13 zł kosztował - sprawdziłam w swoim zeszycikuognista koza pisze:ooo coś koło tego dzięki :)pastuszek pisze:Chyba 13 zł, taka suma mi pierwsza przyszła na myśl
Chciałam zameldować tylko, że prosiaki są zachwycone mebelkami Póki co mam tylko zdjęcia Panów w kapciochu:
Już widzę jak będą kwiczeć o mebelki kiedy rzeczy pójdą do prania - zestaw drugi będzie za jakiś czas obowiązkowy
Już widzę jak będą kwiczeć o mebelki kiedy rzeczy pójdą do prania - zestaw drugi będzie za jakiś czas obowiązkowy
Nie wiem czy to pytanie przypadkiem już nie padło, ale interesuje mnie to jak się zmienia cena hamaka (prostokątnego) w zależności od wielkości. Konkretnie interesuje mnie to w jakiej cenie byłby taki do klatki 120cm, czyli szerokość ok60.
Witam
Wczoraj wysłałam PW odnośnie zamówienia. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
Wczoraj wysłałam PW odnośnie zamówienia. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Ale one cudnie leżakują razemRisa pisze:Chciałam zameldować tylko, że prosiaki są zachwycone mebelkami Póki co mam tylko zdjęcia Panów w kapciochu
U mnie to tak na ścisk tylko leżą, jak się jeden drugiemu wepcha i nie da wypchnąć - oczywiście w kapciochu czy jamce standardowych rozmiarów
120 chyba ma szerokość 56-57 cm.Talia pisze:Nie wiem czy to pytanie przypadkiem już nie padło, ale interesuje mnie to jak się zmienia cena hamaka (prostokątnego) w zależności od wielkości. Konkretnie interesuje mnie to w jakiej cenie byłby taki do klatki 120cm, czyli szerokość ok60.
Więc proponuje szerokość 50 cm? W sumie idealny byłby 50 x 30 cm, bo tak będziesz miała idealnie na te pionowe pręty do zawieszenia. Koszt to 16,50 zł takiego z ociepliną.
Pw już poszłoSTYCZKA pisze:Witam
Nareszcie dotarło, chłopak to ma przy Tobie klawe życieANYA pisze:Pastuszku dzisiaj dotarl do nas prezent urodzinowy dla Ryana. Chlopaki sie poklocili wiec nie mieli nastroju do probowania, ale wyglada naprawde super.
Mam nadzieję, że misie szczęśliwe ze zmiany obywatelstwa
Za misie bardzo dziekuje. Moje dziecko (8 lat) spi z misiem
Pastuszku szyjesz też pluszaki?ANYA pisze:Za misie bardzo dziekuje. Moje dziecko (8 lat) spi z misiem