Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- 

Leila

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Jakie piękności...chyba niedługo znowu coś zamówię  

- pastuszek
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

Ten ostatni 13 zł kosztował - sprawdziłam w swoim zeszycikuognista koza pisze:ooo coś koło tego dziękipastuszek pisze:Chyba 13 zł, taka suma mi pierwsza przyszła na myśl:)
- 

Risa

Chciałam zameldować tylko, że prosiaki są zachwycone mebelkami 
 Póki co mam tylko zdjęcia Panów w kapciochu:

Już widzę jak będą kwiczeć o mebelki kiedy rzeczy pójdą do prania - zestaw drugi będzie za jakiś czas obowiązkowy

Już widzę jak będą kwiczeć o mebelki kiedy rzeczy pójdą do prania - zestaw drugi będzie za jakiś czas obowiązkowy
- 

Talia

Nie wiem czy to pytanie przypadkiem już nie padło, ale interesuje mnie to jak się zmienia cena hamaka (prostokątnego) w zależności od wielkości. Konkretnie interesuje mnie to w jakiej cenie byłby taki do klatki 120cm, czyli szerokość ok60.

- 

STYCZKA

Witam
Wczoraj wysłałam PW odnośnie zamówienia. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Wczoraj wysłałam PW odnośnie zamówienia. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
- pastuszek
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

Ale one cudnie leżakują razemRisa pisze:Chciałam zameldować tylko, że prosiaki są zachwycone mebelkamiPóki co mam tylko zdjęcia Panów w kapciochu
U mnie to tak na ścisk tylko leżą, jak się jeden drugiemu wepcha i nie da wypchnąć - oczywiście w kapciochu czy jamce standardowych rozmiarów
120 chyba ma szerokość 56-57 cm.Talia pisze:Nie wiem czy to pytanie przypadkiem już nie padło, ale interesuje mnie to jak się zmienia cena hamaka (prostokątnego) w zależności od wielkości. Konkretnie interesuje mnie to w jakiej cenie byłby taki do klatki 120cm, czyli szerokość ok60.
Więc proponuje szerokość 50 cm? W sumie idealny byłby 50 x 30 cm, bo tak będziesz miała idealnie na te pionowe pręty do zawieszenia. Koszt to 16,50 zł takiego z ociepliną.
Pw już poszłoSTYCZKA pisze:Witam
Nareszcie dotarło, chłopak to ma przy Tobie klawe życieANYA pisze:Pastuszku dzisiaj dotarl do nas prezent urodzinowy dla Ryana. Chlopaki sie poklocili wiec nie mieli nastroju do probowania, ale wyglada naprawde super.
Mam nadzieję, że misie szczęśliwe ze zmiany obywatelstwa
- 

ANYA

Za misie bardzo dziekuje. Moje dziecko (8 lat) spi z misiem  

- 

Ann

Pastuszku szyjesz też pluszaki?ANYA pisze:Za misie bardzo dziekuje. Moje dziecko (8 lat) spi z misiem