A to jednak nieAssia_B pisze:13 sierpnia. Bo długi weekend jest
 My tydzień wcześniej, 6 sierpnia.
 My tydzień wcześniej, 6 sierpnia.Asita oooo! To będziemy fotki oglądać, gratulować i świętować

Moderator: pastuszek
A to jednak nieAssia_B pisze:13 sierpnia. Bo długi weekend jest

Nawet nie wiem, czy będzie ktoś, kto nam fotkę pstryknie
 Nawet nie wiem, czy będzie ktoś, kto nam fotkę pstryknie  I chyba pójdę w dżinsach, bo nic do ubrania mi się nie podoba...
 I chyba pójdę w dżinsach, bo nic do ubrania mi się nie podoba... 
 Na ślubie byli rodzice i rodzeństwo plus moi dziadkowie i babcia i ciocia Darka z dwoma synami. Ahh no i moja przyjaciółka z przyjacielem (są parą), bo ona była świadkową (Darek wziął brata). Łącznie było 19 osób ale to tylko dlatego tyle, bo u samego Darka w domu jest 7 osób. Mój brat uczy się w plastyku i ma między innymi fotografię na zajęciach więc miałam półprofesjonalne zdjęcia
 Na ślubie byli rodzice i rodzeństwo plus moi dziadkowie i babcia i ciocia Darka z dwoma synami. Ahh no i moja przyjaciółka z przyjacielem (są parą), bo ona była świadkową (Darek wziął brata). Łącznie było 19 osób ale to tylko dlatego tyle, bo u samego Darka w domu jest 7 osób. Mój brat uczy się w plastyku i ma między innymi fotografię na zajęciach więc miałam półprofesjonalne zdjęcia 
a kto Cię tam wieAsita pisze:Gupiaplecy se ogolę

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 Powiem Wam, że nawet na kwiatki się nie decyduję... Jakaś taka anty jestem...Nawet obrączki sama ze srebra miałam robić, ale w ostateczności zdecydowaliśmy się na złoto (ale takie cienkie i najniższej próby
 Powiem Wam, że nawet na kwiatki się nie decyduję... Jakaś taka anty jestem...Nawet obrączki sama ze srebra miałam robić, ale w ostateczności zdecydowaliśmy się na złoto (ale takie cienkie i najniższej próby  ). Zastanawiam się czy podczas tych 15 minut będę się śmiać, czy wzruszać
 ). Zastanawiam się czy podczas tych 15 minut będę się śmiać, czy wzruszać  Jak na razie próbujemy pocałunek: styl hollywood (przyciskanie zaciśniętych ust i ruszanie głową), na kobrę (on mnie chce pocałować ja odchylam do tyłu głowę jak kobra), dmuchanie (robimy dzióbki i dmuchamy przy okazji wydając dźwięk "uuu"). Jeszcze jakieś pomysły? Dla tych przyszłorocznych też się przydadzą takie rady
 Jak na razie próbujemy pocałunek: styl hollywood (przyciskanie zaciśniętych ust i ruszanie głową), na kobrę (on mnie chce pocałować ja odchylam do tyłu głowę jak kobra), dmuchanie (robimy dzióbki i dmuchamy przy okazji wydając dźwięk "uuu"). Jeszcze jakieś pomysły? Dla tych przyszłorocznych też się przydadzą takie rady 

Ale Ty tak na poważnie, czy do jaj?Asita pisze:A planujecie styl buziaka? To jest niezwykle ważne, może Dortezka lub Lilith coś poradzą?

My ogólnie mamy bardzo mało zaplanowane jak na to, że większość organizacji spoczywa na nas w wypadku pleneru.
 My ogólnie mamy bardzo mało zaplanowane jak na to, że większość organizacji spoczywa na nas w wypadku pleneru.