Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy
Moi nie cały ale bardzo dużo, najwięcej Ci najmłodsi czyli Wiewiórek i Foxiątko a Geronimo prawie za każdym razem jak wchodzę do kuchni to krzyczy na mnie albo skomle jak pies żadną moja świnka nie wydaje psich dźwięków po za nim 

- Lilith88
- Kontakt:
Wiesz co? Mi tak jak Anyi Twój misiak się bardziej podoba od jego tatusia, ja zdecydowanie wolę takie ciemne kolorki i jak najmniej łaciate (co widać po moich prośkach) i napatrzeć się nie mogę na tego Twojego Tadka
I jeszcze na jego rodzeństwo tzn. po tym samym tacie ale od innej mamusi o na tych --> https://www.facebook.com/media/set/?set ... 296&type=3 Cenarius i Chopper są cudni 

Jak tam testy ceraty? Produkt zaakceptowany
?
Słodcy ci Twoi panowie

Słodcy ci Twoi panowie

Lilith dzięki
My jesteśmy Tadziem wręcz zachwyceni. Ale jak do nas przyjechał, to był bardziej czekoladowy niż czarny, zmienił się. Ostatnio też oglądałam jego zdjęcia jeszcze ze strony hodowli- był taki malusi. Teraz to już wielki pan proś, a będzie jeszcze większy! W przyszłym tygodniu powinna w końcu dojść waga (zamówiłam ekonomem i się wlecze), to zobaczymy ile gram pokaże.
Assia_B cerata pogryziona, obsikana i obkupczona ze wszystkich stron

Assia_B cerata pogryziona, obsikana i obkupczona ze wszystkich stron

- Lilith88
- Kontakt:
Nie no widać, że on nie czarny tylko mocno ciemna czekolada
Ale to i tak dziwne, bo większość świnek jaśnieje z wiekiem, mój Tasiek np. był bardzo ciemno czekoladowy, może ciut jaśniejszy niż Tadek teraz a zrobił się mleczny z czasem
Te maluchy co wyżej pisałam też zjaśniały, Cenarius był dużo ciemniejszy w pierwszych 3 tygodniach a już na ostatnich zdjęciach w albumie jest jaśniutki. Tak się dzieje dlatego, że świnka rośnie a kłaczki się rozchodzą (w sensie jest ich tyle ile było nie przybywa wraz z powierzchnią świnkową
Mój Fox np. będzie miał z wiekiem mniej białego na pyszczku jak mu się czaszka rozrośnie ) i wychodzi pigment spod spodu, włos z reguły jest u podstawy jaśniejszy, widocznie Tadek ma na odwrót.

Jaki daktyl na drugim planie

Teddy z tymi łapkami wygląda jak mini-krecik, zakochałam się

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Arya90 jakby cerata nie dawała rady z dużą ilością siśków, to polecam kawałek wykładziny PCV, u mnie sprawuje się świetnie
A nim się pojawi właściciel mieszkania, to w miejsce zasikane przesuń jakąś szafkę
Chłopcy są niesamowici.. fotka w biegu jest super!
u mnie przy bieganiu głównie gdaka sobie Rifiolka
uwielbiam ten dźwięk 

A nim się pojawi właściciel mieszkania, to w miejsce zasikane przesuń jakąś szafkę

Chłopcy są niesamowici.. fotka w biegu jest super!
u mnie przy bieganiu głównie gdaka sobie Rifiolka

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

dorotezka dziękuję za radę 
Przyszliśmy się pochwalić, że zdjęcie Rico szamającego liście maliny zajęło I miejsce w konkursie organizowanym przez Niezłe Ziółko

Przyszliśmy się pochwalić, że zdjęcie Rico szamającego liście maliny zajęło I miejsce w konkursie organizowanym przez Niezłe Ziółko