Okrąglutki KOKO(sz) szuka domu stałego [Krk]
Moderator: silje
Re: Okrąglutka KOKO szuka swojego domu stałego [Krk] wst. re
KOKO serdecznie pozdrawia Już wiemy skąd takie sympatyczne imię - to świnka mistrzostw świata, znaczy:
koko koko euro spoko = Koko Koko świnka spoko
Zrobiliśmy mini-sesję
Na rękach u opiekuna zawsze jest fajnie!
Noś mnie, noś! możesz jeszcze pogłaskać!
A Ty coś za jedna?! I co tam masz? Idę sprawdzić.
Koko w dobrych rękach, czyli na wizycie kontrolnej u pana doktora. Mina trochę obrażona, bo wie, że zaraz będzie obcinanie pazurków, a tego nie uwielbia.
W czwartek Koko jedzie na spotkanie z koleżanką. Prosimy o trzymanie kciuków! Mamy nadzieję, że dziewczyny się zaprzyjaźnią.
koko koko euro spoko = Koko Koko świnka spoko
Zrobiliśmy mini-sesję
Na rękach u opiekuna zawsze jest fajnie!
Noś mnie, noś! możesz jeszcze pogłaskać!
A Ty coś za jedna?! I co tam masz? Idę sprawdzić.
Koko w dobrych rękach, czyli na wizycie kontrolnej u pana doktora. Mina trochę obrażona, bo wie, że zaraz będzie obcinanie pazurków, a tego nie uwielbia.
W czwartek Koko jedzie na spotkanie z koleżanką. Prosimy o trzymanie kciuków! Mamy nadzieję, że dziewczyny się zaprzyjaźnią.
Trzymam kciuki potrójnie nawet . Na pewno taka fajna świnka trafi do dobrego domku
Wczoraj wieczorem Koko pojechała do swojego ew. domu stałego. Będziemy starali się połączyć ją z nową koleżanką Tosią - urocza tricolorową rozetką, która jest ufna, daje się głaskać, ale jest też smutna i przygaszona po odejściu za TM dotychczasowej, klatkowej towarzyszki.
Starliśmy się odtworzyć Koko dotychczasowy układ klatki, żeby nie czuła się zagubiona. Chyba się udało, bo Koko wyłożyła się pod hamakiem i za chwilę widzieliśmy wyciągniętą łapkę, a więc była zrelaksowana. Później wygodnie ułożyła się na hamaku. Mamy nadzieję, że się zadomowi i zaprzyjaźni z koleżanką.
Starliśmy się odtworzyć Koko dotychczasowy układ klatki, żeby nie czuła się zagubiona. Chyba się udało, bo Koko wyłożyła się pod hamakiem i za chwilę widzieliśmy wyciągniętą łapkę, a więc była zrelaksowana. Później wygodnie ułożyła się na hamaku. Mamy nadzieję, że się zadomowi i zaprzyjaźni z koleżanką.
Cieszę się że Koko znalazła ciepły domek i od teraz zacznie nowe wesołe świnkowe życie
To my, szczęśliwcy którzy opiekują się Koko
Dzisiaj odbyło się pierwsze, krótkie zapoznanie świniaczków. Było troszkę przepychanek, ale ogólnie dziewczyny zachowywały się grzecznie. Koko ze zdziwieniem dostrzegła, że nie jest jedyną przedstawicielką swojego gatunku Natomiast Tosia jest bardzo zaciekawiona nową koleżanką.
Świnki wyraźnie próbują ustalić kto tu rządzi, stykają się pyszczkami, w ruch na szczęście nie idą ząbki.
Ogólnie sytuacja nie wygląda groźnie, trzymamy kciuki za dalsze postępy
Nie mogliśmy również odmówić sobie kolankowania Z wielkim zadowoleniem obserwowaliśmy zrelaksowaną świnkę.
Koko uwielbia głaskanie, była wielce obrażona kiedy musiała wrócić do domku
Dzisiaj odbyło się pierwsze, krótkie zapoznanie świniaczków. Było troszkę przepychanek, ale ogólnie dziewczyny zachowywały się grzecznie. Koko ze zdziwieniem dostrzegła, że nie jest jedyną przedstawicielką swojego gatunku Natomiast Tosia jest bardzo zaciekawiona nową koleżanką.
Świnki wyraźnie próbują ustalić kto tu rządzi, stykają się pyszczkami, w ruch na szczęście nie idą ząbki.
Ogólnie sytuacja nie wygląda groźnie, trzymamy kciuki za dalsze postępy
Nie mogliśmy również odmówić sobie kolankowania Z wielkim zadowoleniem obserwowaliśmy zrelaksowaną świnkę.
Koko uwielbia głaskanie, była wielce obrażona kiedy musiała wrócić do domku
Cieszę się że Koko ma wspaniały domek i życzę miłych chwil spędzonych z nią
Re: Okrąglutki KOKO(sz) szuka domu stałego [Krk]
Koko(sz) okazał się samczykiem i szuka teraz swojego domu jako samczyk. Jest uroczy, przytulaśny, okrąglutki i grubaśny.
Wiele świnek gościło i mieszkało w moim domu, ale takiej przytulaśnej jeszcze nie widziałam
Wiele świnek gościło i mieszkało w moim domu, ale takiej przytulaśnej jeszcze nie widziałam
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale numer To nikt nie sprawdził płci? Mam nadzieję, że Kokosz nie zmalował maluchów Tosi...
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
O ja ale przecież to dorosły swiń jak mogło nie być widać, że to samiec