Okrąglutki KOKO(sz) szuka domu stałego [Krk]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

miŁOŚniczka

Okrąglutki KOKO(sz) szuka domu stałego [Krk]

Post autor: miŁOŚniczka »

imię świnki: KOKO(sz) (umaszczenie aguti z białym), zwany też KOKOSZEM, bo kokosi się na kolanach, a później wyciąga i z zadowoleniem wyleguje :102:
wiek świnki: 3 lata
płeć świnki: samiec
adopcyjny numer świnki: 1988
miejscowość, w której przebywa zwierzę: Kraków, w swoim obecnym domu
historia zwierzęcia, przebyte choroby: Koko(sz) szuka swojego nowego domu stałego, który poświęci jej czas i okaże czułość. Ze wzgledu na nasilającą się alergię obecna opiekunka nie może się Koko dłużej zajmować, więc Koko szuka nowego domu. Jest zdrowy i okrąglutki jak przystało na świnkę. :love: Jest oswojony, daje się głaskać, bardzo lubi wylegiwanie na kolanach i mizianie, lubi korzystać z hamaków, mieszka w klatce wyłożonej wiórami, korzysta z wybiegów. Nie lubi obcinania pazurków - ten zabieg wymaga, niestety, zaangażowania dwóch osób.
informacje dot. diety: sianko, sucha karma, bardzo lubi pomidory, je jabłko, ogórki, marchewkę, czasami paprykę. Potrafi pić z poidła. Wiemy już, że smakuje mu także seler naciowy, koperek, jada korzeń pietruszki, ale bez zachwytu. Informacje będziemy uzupełniać.
stan adopcji: wolny, do adopcji chyba solo, nie wiemy czy będzie umiał porozumieć się z inną świnką, zawsze mieszkał sam. Przez chwilę był w towarzystwie innej świnki i niespecjalnie jest świnkami zainteresowany, woli towarzystwo człowieka, mizianie, wylegiwanie na kolanach :D Słowem przytulaśna świnka!
kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: Koko (sz) przebywa obecnie u mnie w DT. W sprawie adopcji proszę o kontakt przez pw na forum lub mailowo: domdlaswinki@interia.pl
informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: miŁOŚniczka

Zdjęcia KOKO(sza):
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015, 4:44 przez miŁOŚniczka, łącznie zmieniany 3 razy.
Izerka

Re: Okrąglutka KOKO szuka swojego domu stałego [Kraków]

Post autor: Izerka »

Śliczna świneczka :love: :buzki: . Trzymam kciuki za nowy DOMEK przez duże D :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wera

Post autor: Wera »

Jakie miłe prosię zjawiło się na wątku. Nie wiem pewnie się nie znam, ale ona wydaje mi się starsza niż dwa lata :?
Izerka

Wera pisze:Jakie miłe prosię zjawiło się na wątku. Nie wiem pewnie się nie znam, ale ona wydaje mi się starsza niż dwa lata :?
Nie pyta się świnki o wiek :laugh:
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Izerka pisze:
Wera pisze:Jakie miłe prosię zjawiło się na wątku. Nie wiem pewnie się nie znam, ale ona wydaje mi się starsza niż dwa lata :?
Nie pyta się świnki o wiek :laugh:
Słuszna uwaga :peace:
Foggy

Post autor: Foggy »

Koko Szanel :102: :buzki: Piękna i dostojna :love:
Izerka

Nie wiem jak wy ale ja chętnie bym zobaczyła więcej zdjęć Koko :photo: Jest uroczą świnką :świnka1:
miŁOŚniczka

Postaram się umówić z obecnymi opiekunami i podejść w najbliższym tygodniu popstrykać trochę fotek. Może Koko zechce pozować :D
Dostałam info od opiekunki, że Koko ma jednak 3 lata - stracili rachubę, ale wcale nas to nie dziwi, prawda? Wszak czas spędzony ze świnkami morskimi jest tak uroczy, że kto by tam liczył, szczęśliwi czasu nie liczą :szczerbaty: Poprawię w opisie :ok:
Izerka

miŁOŚniczka pisze:Postaram się umówić z obecnymi opiekunami i podejść w najbliższym tygodniu popstrykać trochę fotek. Może Koko zechce pozować :D
Dostałam info od opiekunki, że Koko ma jednak 3 lata - stracili rachubę, ale wcale nas to nie dziwi, prawda? Wszak czas spędzony ze świnkami morskimi jest tak uroczy, że kto by tam liczył, szczęśliwi czasu nie liczą :szczerbaty: Poprawię w opisie :ok:
( szczęśliwi czasu nie liczą) - potwierdzam :peace: . Szczególnie świnkomaniacy :szczerbaty:
miŁOŚniczka

Mamy kilka zgłoszeń w sprawie adopcji. W większości propozycji Koko miałaby zamieszkać z koleżanką. Prosimy o kciuki, może któraś znajomość zaowocuje sympatią świnkowych dam :) :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”