Asita - dobrze w sumie, że tylko dłubał..Niektórzy to jedzą
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: ukryty Alfredzik przyczajony Żurek
Asita - dobrze w sumie, że tylko dłubał..Niektórzy to jedzą
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Fuj fuj fuj!!! 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Arya90
a haha romantyk jak mójAsita pisze:Dortezka, 5 dni, to jakby Cię 2 lata nie byłoJa obejryałam teraz film z M. (swoją drogą, w najbardziej wzruszającym momencie patrzę na niego, a ten ......dłubie w nosie....
) i po 2 godzinach nie mogę się tu ogarnąć
katiusha bleeeeee
-
Pani Strzyga
Też mam ten problem - zakładałam, że będę czytać góra pięć wątków. Ale jak to wybrać? No i teraz mam... Dwa dni człowiek od internetu odpocznie, a potem lata jak dziki po wątkach i nie wie gdzie w klawiaturę stukać 
- Asita
- Kontakt:
Ja to mam tak, że jak już siądę (czyli właściwie cały czas, bo robię przerwy na nie-siedzenie
) to się cieszę, że nikt nic nie pisze w tej chwili, bo ja zdążę przelecieć wszystkie wątki, które mnie interesują, na niektóre odpowiedzieś, niektóre tylko przeczytać. Ale najgorzej jest jak wiem, że jeszcze kilka mi zostało, odpisuję na jakiś, wracam do indeksu a tu patrzę, że ktoś coś napisał gdzieś indziej i ten jest na górze. Więc nie mogę kontynuować mojego planu, tylko muszę zobaczyć, co kto napisał....ech.... 
-
Pani Strzyga
Ja otwieram wszystkie interesujące mnie wątki w osobnych kartach, wyłączam kartę z indeksem i - jechana - odpisuje po kolei 
- Asita
- Kontakt:
Niby jutro świńska noc, ale ja już nie mogę wytrzymać i jadę dziś po kolacji. Jest mecz, więc M. będzie i tak w innym świecie. Znaczy w ekranie kompa. Im więcej tu przebywam, tym mi ciężej, że nie mogę z moimi misiami mieszkać. A odnoszę wrażenie, że M. nie jest zainteresowany odczulaniem....Tak więc będę inaczej rozplanowywać wizyty u miśków. Po prostu będę jeździć codziennie po pracy albo kolacji...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 7:53 przez Asita, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Arya90
też mam taką metodęPani Strzyga pisze:Ja otwieram wszystkie interesujące mnie wątki w osobnych kartach, wyłączam kartę z indeksem i - jechana - odpisuje po kolei