Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Za parę tygodni już nie będziecie pamiętać, ze coś się działo. Ładnie wygląda ta ranka.Trzymam kciuki, żeby się ładnie wygoiło wszystko 
-
ANYA
Moj "Aniolek " jak wstalam to stal przy misce I wcinal karme, potem sianko. Boby juz ladniejsze I pelno ich. Rana coraz ladniejsza. Tylko ta mala cholera wypluwa lekarstwa
-
Ann
Mi dzisiaj Kudłata też wypluła
a jak podajesz? Rozrabiasz z wodą i strzykawką do pyszczka?
-
ANYA
Ann Angelo dostaje antybiotyki I przeciwbolowy I nie trzeba rozrabiac. Daje ze strzykawki I cholera zaciska usta a potem wypluwa. Musze mu zatykac buzke. Ale I tak mnie oplul dzisiaj.
We wtorek ide na kontrole.
We wtorek ide na kontrole.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzę, że u was też chorobowo
Ale dobrze, że chłopaki dobrze się czują
Trzymam kciuki za wyniki Aniołka
Trzymam kciuki za wyniki Aniołka
-
ANYA
Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
1. Mam 2 decydujace egzaminy na ktorych sie nie moge skupic
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Eh ciężko...mam podobnie... tyle że jutro piszę 3 sprawdziany i czarno to widzę, bo zamiast się uczyć to od tygodnia obserwuję świnki... przesunęłam kontrolę Szkatuły na "po niedzieli" i zabieram wszystkie baby.ANYA pisze:Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
Angelo za wyniki
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima teraz doskonale rozumiem Twoj stres, bo Angelo na samym poczatku udawal, ze je a potem znajdowalam niezjedzone zarelko. No ale faktycznie szybko do siebie dochodzi. Dzisiaj to w ogole juz normalnie funkcjonuje i w zyciu bym nie powiedziala, ze cos mu jest. Powodzenia Dzima na sprawdzianach
i na wizycie.
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
fajnie, że ze zdrówkiem już lepiej 
Mi Cysia też nie chce leku jeść, a nie bardzo da się te mikrogranulki wodzie rozrobić. od dziś zaczynamy "operację Bobovita" Według zaleceń vet.
Mi Cysia też nie chce leku jeść, a nie bardzo da się te mikrogranulki wodzie rozrobić. od dziś zaczynamy "operację Bobovita" Według zaleceń vet.
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544