Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Za parę tygodni już nie będziecie pamiętać, ze coś się działo. Ładnie wygląda ta ranka.Trzymam kciuki, żeby się ładnie wygoiło wszystko 

Moj "Aniolek " jak wstalam to stal przy misce I wcinal karme, potem sianko. Boby juz ladniejsze I pelno ich. Rana coraz ladniejsza. Tylko ta mala cholera wypluwa lekarstwa
Mi dzisiaj Kudłata też wypluła
a jak podajesz? Rozrabiasz z wodą i strzykawką do pyszczka?

Ann Angelo dostaje antybiotyki I przeciwbolowy I nie trzeba rozrabiac. Daje ze strzykawki I cholera zaciska usta a potem wypluwa. Musze mu zatykac buzke. Ale I tak mnie oplul dzisiaj.
We wtorek ide na kontrole.
We wtorek ide na kontrole.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzę, że u was też chorobowo
Ale dobrze, że chłopaki dobrze się czują
Trzymam kciuki za wyniki Aniołka

Trzymam kciuki za wyniki Aniołka

Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
1. Mam 2 decydujace egzaminy na ktorych sie nie moge skupic
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Eh ciężko...mam podobnie... tyle że jutro piszę 3 sprawdziany i czarno to widzę, bo zamiast się uczyć to od tygodnia obserwuję świnki... przesunęłam kontrolę Szkatuły na "po niedzieli" i zabieram wszystkie baby.ANYA pisze:Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
Angelo za wyniki

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima teraz doskonale rozumiem Twoj stres, bo Angelo na samym poczatku udawal, ze je a potem znajdowalam niezjedzone zarelko. No ale faktycznie szybko do siebie dochodzi. Dzisiaj to w ogole juz normalnie funkcjonuje i w zyciu bym nie powiedziala, ze cos mu jest. Powodzenia Dzima na sprawdzianach
i na wizycie.

- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
fajnie, że ze zdrówkiem już lepiej 
Mi Cysia też nie chce leku jeść, a nie bardzo da się te mikrogranulki wodzie rozrobić. od dziś zaczynamy "operację Bobovita" Według zaleceń vet.

Mi Cysia też nie chce leku jeść, a nie bardzo da się te mikrogranulki wodzie rozrobić. od dziś zaczynamy "operację Bobovita" Według zaleceń vet.
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544