Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: Pani Strzyga »

Za parę tygodni już nie będziecie pamiętać, ze coś się działo. Ładnie wygląda ta ranka.Trzymam kciuki, żeby się ładnie wygoiło wszystko :fingerscrossed:
ANYA

Post autor: ANYA »

Moj "Aniolek " jak wstalam to stal przy misce I wcinal karme, potem sianko. Boby juz ladniejsze I pelno ich. Rana coraz ladniejsza. Tylko ta mala cholera wypluwa lekarstwa
Ann

Post autor: Ann »

Mi dzisiaj Kudłata też wypluła :levitation: a jak podajesz? Rozrabiasz z wodą i strzykawką do pyszczka?
ANYA

Ann Angelo dostaje antybiotyki I przeciwbolowy I nie trzeba rozrabiac. Daje ze strzykawki I cholera zaciska usta a potem wypluwa. Musze mu zatykac buzke. Ale I tak mnie oplul dzisiaj.
We wtorek ide na kontrole.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ehhh... Uparty...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Widzę, że u was też chorobowo :( Ale dobrze, że chłopaki dobrze się czują ;)
Trzymam kciuki za wyniki Aniołka :fingerscrossed:
Obrazek
ANYA

Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
1. Mam 2 decydujace egzaminy na ktorych sie nie moge skupic
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

ANYA pisze:Wyglada na to ze nastepny tydzien bedzie bardzo ciezki (ten zreszta tez jest)
1. Mam 2 decydujace egzaminy na ktorych sie nie moge skupic
2. Bede miala wyniki a wiem, ze beda zle bo mnie u weta uprzedzili...licze tylko, ze to bedzie to mniejsze zlo. Niech bedzie rak ale juz wyciety bez przerzutow.
Eh ciężko...mam podobnie... tyle że jutro piszę 3 sprawdziany i czarno to widzę, bo zamiast się uczyć to od tygodnia obserwuję świnki... przesunęłam kontrolę Szkatuły na "po niedzieli" i zabieram wszystkie baby.
Angelo za wyniki :fingerscrossed: On ma dużo siły skoro już praktycznie po zabiegu zabiera się za jedzenie i ma apetyt, ze Szkatułą długo walczyłam zanim zaczęła jeść normalnie, a ile ja się wtedy stresu najadłam to moje :tired:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima teraz doskonale rozumiem Twoj stres, bo Angelo na samym poczatku udawal, ze je a potem znajdowalam niezjedzone zarelko. No ale faktycznie szybko do siebie dochodzi. Dzisiaj to w ogole juz normalnie funkcjonuje i w zyciu bym nie powiedziala, ze cos mu jest. Powodzenia Dzima na sprawdzianach :fingerscrossed: i na wizycie.
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

fajnie, że ze zdrówkiem już lepiej :)
Mi Cysia też nie chce leku jeść, a nie bardzo da się te mikrogranulki wodzie rozrobić. od dziś zaczynamy "operację Bobovita" Według zaleceń vet.
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”