Balbinka i Fiona za TM :,((

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Balbi i Fiona - ech, nawrót choroby :(

Post autor: Zaffiro »

Trzymam mocno kciuki za Balbi :fingerscrossed: mój Maksio też ma problemy z ostrogami i dzisiaj ma je mieć piłowane ;) na podcięcie ostróg jeździmy do Gliwic do weterynarza, który koryguje trzonowce bez narkozy :) u świnek również ;)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

A więc moje drogie, spiłowanie czy podcięcie zębiszczy daje bardzo dobre efekty :D Balbinka zajada aż miło, zajada wszystko i szybciutko odrabia utracone gramy :102: Teraz pozostaje trzymać mocno kciuki, aby nie wróciło dziadostwo (a przynajmniej później niż wcześniej)
dorotezko wiem że powinnam go poprosić o to zdjęcie paszczy, ale wszystko dotarło do mnie po wyjściu, a właściwie to dopiero w domu. Na razie Balbi pięknie zajada i z tego się bardzo cieszę. Zamówiłam po małym opakowaniu kilka różnych karm i będziemy próbować co wchodzi najlepiej :lol:
Maju Gliwice to zdecydowanie poza moim zasięgiem, na razie pozostanę przy Wrocku, choć to i tak niezła dla nas wycieczka ;) Będę trzymała mocno :fingerscrossed: za Maksia, aby zabieg się udał!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Oj to dobrze :fingerscrossed: niech je i nabiera sił.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Jutro postaram się dodać nowe zdjęcia i może filmik jak Balbinka ładnie zajada ;)
Dzima dziękujemy :buzki: Ja też trzymam mocno :fingerscrossed: za Szkatułę. Wiem co czujesz, też to przechodziłam... zielone wchodzi jej najlepiej a nadmiar grozi biegunką, cieszy każdy zjedzony kęs sianka, każda granulka karmy...ech, będzie lepiej, zobaczysz, Szkatułka dojdzie do siebie i wszystko wróci do normy - dalej będzie goniła mopy :lol:

Balbi już ustawia Fionę, a to oznacza jedno - zdrowieje :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jak to dobrze, że je :jupi: U mnie Trovet jest tylko ciut podgryzany, próbowałam już wszystkich karm poza Selective i nie chcą jeść nic oprócz CC, trochę poskubali jeszcze Brita i właśnie Trovet. Jakiś czas temu weterynarz powiedziała, że Gery ma już przydługie ząbki, jeszcze bez tragedii ale powinien mocniej ścierać no i on na szczęście najchętniej zjada Trovet.
Jedz Balbinko, jedz :fingerscrossed: :buzki:
balbinkowo

To obiecana porcja zdjęć i filmik:
Aż miło popatrzeć... zajadajcie prosinki, zajadajcie :102:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=Qnss80l ... e=youtu.be
ANYA

Post autor: ANYA »

Jak milo sie patrzy jak swiniaczki po chorobie tak fajnie sie zajadaja. Zeby juz bylo dobrze :fingerscrossed: :fingerscrossed:
katiusha

Post autor: katiusha »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

będzie dobrze! :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Trawką to wiadomo żadna świnka nie pogardzi :D :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”