I to jakkoni pisze:teraz ja Ciebie przebiłam?ANYA pisze:12 lat po slubiekoni pisze:Mi też wszyscy dają mniej niż mam. TŻ w tym samym wieku, a dają mu max 25 lat
Za to mina wszystkich kiedy mówimy, że jesteśmy już 12 lat po ślubie...bezcenna
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰
-
koni
No widzisz...a mi się TŻ idealny trafił...i z każdym dniem kocham mocniej
...a mieszkamy ze sobą już 14 lat
...a mieszkamy ze sobą już 14 lat
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Mi się najbardziej chciało śmiać jak pierwszy raz mnie o dowód spytali.. A było to w dniu kiedy go odebrałam i miałam ten fakt opić z przyjaciółką, w okresie LO nikt mnie nigdy nie zapytał mimo, że jak dziecko wyglądałam totalne.. Miała babka wyczucieDzima pisze:A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałamale się uśmiałam
Za to moja ciocia miała nie przyjemną sytuację.. Poszła w trakcie jakiejś rodzinnej imprezy do sklepu, bo nagle się rodzinie pić zachciało, owszem ona wtedy jeszcze młodziutka była może z 20 lat miała ledwo skończone a ja to dziecko byłam totalne. Wchodzi do sklepu, podeszła do pani na stoisku monopolowym i mówi co chce a ona zamiast o dowód spytać to z mordą na nią.. Wyzwała ją od najgorszych, bo taka gówniara śmiała w ogóle po alkohol przyjść
A moją mamę która ma prawie 50 lat też potrafią za małolatę wziąć, co mnie akurat cieszy, zanczy się dobre geny mam
Izerka mi Twoje pytanie nie przeszkadza, świniaczek pewnie nie jest z zarejestrowanej hodowli, więc może tyle ważyć, mój 2 miesięczny waży 440 ale to dobrze odkarmiony proś od dobrze karmionej mamy. Świneczki ze sklepów zoologicznych czy po interwencjach SPŚM ważą nawet mniej od Twojej często, po za tym waga jest sprawą indywidualną każdej świnki.
-
ANYA
Koni widzisz masz szczescie
Powiem Ci ze moj facet tez jest spoko i nawet gdybym chciala narzekac to mialabym problem (zbyt ulegly). Powiem Ci ze jak do mnie przychodzi to sprzata, wstawia pranie, rozwiesza, czasami mi dziecko odbierze jak jestem zajeta. To ze mna jest cos nie tak. Pozatym musialabym miec wieksze mieszkanie bo uwielbiam przestrzen.
Powiem Ci ze moj facet tez jest spoko i nawet gdybym chciala narzekac to mialabym problem (zbyt ulegly). Powiem Ci ze jak do mnie przychodzi to sprzata, wstawia pranie, rozwiesza, czasami mi dziecko odbierze jak jestem zajeta. To ze mna jest cos nie tak. Pozatym musialabym miec wieksze mieszkanie bo uwielbiam przestrzen.
-
Ann
Mnie ostatnio też zapytali o dowód w sklepie. Nie powiem, byłam dość zaskoczona, zaczęłam się śmiać i wydłubywać go z portfela (zassał mi się w kieszonce, bo tak dawno go nie wyciągałam
). Wtedy druga ekspedientka powiedziała do chłopaka, który mnie obsługiwał, żeby nie przesadzał, a on wtedy "Czemu? Przecież widzisz, że Pani się cieszy"
Albo nie tak dawno, kiedy ukradli mi telefon i byłam to zgłosić na policji to zapytali czy jestem pełnoletnia, bo jak nie to nie mogę sama zeznań składać
A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam
Albo nie tak dawno, kiedy ukradli mi telefon i byłam to zgłosić na policji to zapytali czy jestem pełnoletnia, bo jak nie to nie mogę sama zeznań składać
A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam
-
ANYA
No to chyba Twoje lustro klamie po dla policjantow wygladalas podejrzanie mlodoAnn pisze: A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam
- Lilith88
- Kontakt:
W sumie mi się nie zdarzyło odkąd mam obrączkę na palcu
Do czegoś się ona jednak przydaje 
-
Ann
Ja to sobie tłumaczyłam tak, że byłam po imprezie po której spałam tylko godzinę i nie wyglądałam po prostu zbyt korzystnie tego dniaANYA pisze:No to chyba Twoje lustro klamie po dla policjantow wygladalas podejrzanie mlodoAnn pisze: A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam
- Lilith88
- Kontakt:
Hymm, znaczy się imprezy Cię odmładzają? Też tak chcęAnn pisze:Ja to sobie tłumaczyłam tak, że byłam po imprezie po której spałam tylko godzinę i nie wyglądałam po prostu zbyt korzystnie tego dniaANYA pisze:No to chyba Twoje lustro klamie po dla policjantow wygladalas podejrzanie mlodoAnn pisze: A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam
-
Ann
No nie wiem, jak dla mnie to ogólnie wyglądałam jak lump tylko się trochę podmalowałam, żeby ludzi nie straszyćLilith88 pisze: Hymm, znaczy się imprezy Cię odmładzają? Też tak chcę