✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: ANYA »

koni pisze:
ANYA pisze:
koni pisze:Mi też wszyscy dają mniej niż mam. TŻ w tym samym wieku, a dają mu max 25 lat
Za to mina wszystkich kiedy mówimy, że jesteśmy już 12 lat po ślubie...bezcenna :lol:
12 lat po slubie
teraz ja Ciebie przebiłam?
I to jak :nie_powiem: moj najdluzszy zwiazek to terazniejszy (3.5 roku) JAkos faceci mi na narwy dzialaj po dluzszym czasie. Moj facet chce sie do mnie wprowadzic, ale mi sie dobrze mieszka samej, tz z dziecmi ale mam spokoj i nie wyobrazam sobie sprzatac lub gotowac dla faceta itd
koni

Post autor: koni »

No widzisz...a mi się TŻ idealny trafił...i z każdym dniem kocham mocniej ;)
...a mieszkamy ze sobą już 14 lat :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima pisze:A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałam :rotfl: ale się uśmiałam
Mi się najbardziej chciało śmiać jak pierwszy raz mnie o dowód spytali.. A było to w dniu kiedy go odebrałam i miałam ten fakt opić z przyjaciółką, w okresie LO nikt mnie nigdy nie zapytał mimo, że jak dziecko wyglądałam totalne.. Miała babka wyczucie :D

Za to moja ciocia miała nie przyjemną sytuację.. Poszła w trakcie jakiejś rodzinnej imprezy do sklepu, bo nagle się rodzinie pić zachciało, owszem ona wtedy jeszcze młodziutka była może z 20 lat miała ledwo skończone a ja to dziecko byłam totalne. Wchodzi do sklepu, podeszła do pani na stoisku monopolowym i mówi co chce a ona zamiast o dowód spytać to z mordą na nią.. Wyzwała ją od najgorszych, bo taka gówniara śmiała w ogóle po alkohol przyjść :shock: Moja ciocia nic, ludzie w kolejce oburzeni, że takie wiązanki słyszą a ciocia poczekała aż skończy i poprosiła o kierownika, babka zonk.. Kierownik przyszedł ciocia wyciąga dowód i mówi co się stało, cała kolejka za nią przytakuje, to był jakiś osiedlowy market jeszcze z przed czasów biedronek i innych takich, babki więcej tam nikt nie widział :P

A moją mamę która ma prawie 50 lat też potrafią za małolatę wziąć, co mnie akurat cieszy, zanczy się dobre geny mam :D

Izerka mi Twoje pytanie nie przeszkadza, świniaczek pewnie nie jest z zarejestrowanej hodowli, więc może tyle ważyć, mój 2 miesięczny waży 440 ale to dobrze odkarmiony proś od dobrze karmionej mamy. Świneczki ze sklepów zoologicznych czy po interwencjach SPŚM ważą nawet mniej od Twojej często, po za tym waga jest sprawą indywidualną każdej świnki.
ANYA

Koni widzisz masz szczescie :like:
Powiem Ci ze moj facet tez jest spoko i nawet gdybym chciala narzekac to mialabym problem (zbyt ulegly). Powiem Ci ze jak do mnie przychodzi to sprzata, wstawia pranie, rozwiesza, czasami mi dziecko odbierze jak jestem zajeta. To ze mna jest cos nie tak. Pozatym musialabym miec wieksze mieszkanie bo uwielbiam przestrzen.
Ann

Post autor: Ann »

Mnie ostatnio też zapytali o dowód w sklepie. Nie powiem, byłam dość zaskoczona, zaczęłam się śmiać i wydłubywać go z portfela (zassał mi się w kieszonce, bo tak dawno go nie wyciągałam :szczerbaty: ). Wtedy druga ekspedientka powiedziała do chłopaka, który mnie obsługiwał, żeby nie przesadzał, a on wtedy "Czemu? Przecież widzisz, że Pani się cieszy" :lol:
Albo nie tak dawno, kiedy ukradli mi telefon i byłam to zgłosić na policji to zapytali czy jestem pełnoletnia, bo jak nie to nie mogę sama zeznań składać :lol:
A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam :P
ANYA

Ann pisze: A ja naprawdę jakoś młodo nie wyglądam :P
No to chyba Twoje lustro klamie po dla policjantow wygladalas podejrzanie mlodo ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

W sumie mi się nie zdarzyło odkąd mam obrączkę na palcu :think: Do czegoś się ona jednak przydaje :lol:
Ann

ANYA pisze:
No to chyba Twoje lustro klamie po dla policjantow wygladalas podejrzanie mlodo ;)
Ja to sobie tłumaczyłam tak, że byłam po imprezie po której spałam tylko godzinę i nie wyglądałam po prostu zbyt korzystnie tego dnia :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ann pisze:
ANYA pisze:
Ja to sobie tłumaczyłam tak, że byłam po imprezie po której spałam tylko godzinę i nie wyglądałam po prostu zbyt korzystnie tego dnia :lol:
Hymm, znaczy się imprezy Cię odmładzają? Też tak chcę :D
Ann

Lilith88 pisze: Hymm, znaczy się imprezy Cię odmładzają? Też tak chcę :D
No nie wiem, jak dla mnie to ogólnie wyglądałam jak lump tylko się trochę podmalowałam, żeby ludzi nie straszyć :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”