Jak Wiewiór z Epoki Lodowcowej?może on się powinien Wiewiór nazywać?
Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: Spryciarz Rico i maluch Teddy - zgrany duet panów prosió
-
Arya90
Witamy po weekendzie majowym. Był wątkowy przestój, bo na majówkę pojechaliśmy do kuzyna Damiana. Oczywiście świnie zostały. Pełna obraza była jak wróciliśmy, ale wsytarczyło małe przekupstwo warzywkami
Poza tym się zgapiłam i za późno kupiłam karmę. Jeszcze nie zdążyła dojść do nas i świnie są o sianie, wodzie, ziołach i warzywach. Awanturę mi robią codziennie rano, że nie ma ich ulubionej karmy. Czasami się zastanawiam, czy one są od niej uzależnione czy co?
Ostatnio nakręciłam krótki filmik, jak świniaki kradną ogórka i uciekają z nim do swojej kryjówki.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKpBbvsUP74
Ostatnio nakręciłam krótki filmik, jak świniaki kradną ogórka i uciekają z nim do swojej kryjówki.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKpBbvsUP74
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Arya, moje miśki też tak robią
Podchodzą do mnie i chwytają ogóra a potem choduuuuu do zagrody w ciemny kąt
Tzn w sumie to tylko Żurek tak robi, bo Alfredo jak dochodzi do zagrody, to już nic nie ma......
Ja się zawsze zastanawiam nad tymi świnkami, co to stroją fochy po nieobecności dużych. Moje są obrażone, że do nich przyłażę i zakłócam ich spokój...
Ja się zawsze zastanawiam nad tymi świnkami, co to stroją fochy po nieobecności dużych. Moje są obrażone, że do nich przyłażę i zakłócam ich spokój...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
U mnie Wiewiórek jest po wiewiórce z "skoku przez płot", bo jest wiecznie nakręcony jak tamten właśnie po energetyku czy kawie, myślałam, że mu to z wiekiem przejdzie ale nie
on nie umie usiedzieć w miejscu, łapki i łepek nigdy mu się nie zatrzymują, ciągle w ruchu, ciągle biegnie a jak się wykłada do głaskania to tak jakby się nie mógł zdecydować czy iść czy jednak oddać się pieszczotom i wstaje i kładzie się w kółko ale w rezultacie zostaje
Jak jedziemy do weterynarza to on nie usiedzi w transporterze tylko biega po mnie i wygląda przez szyby raz przednią raz boczną i wszystko go interesuje.
Ciekawe jak będzie z Teddim czy mu tak zostanie
Ciekawe jak będzie z Teddim czy mu tak zostanie
-
Arya90
Asita uśmiałam się. Alfredo pewnie się denerwuje, że taki mały ten ogóreczek i że mogliby dać mu większego
Lilith toż to Twój Wiewiór to ma ADHD
Myślę, że Teddy by mu nie sprostał, bo jednak dużo też odpoczywa 
Wczoraj doszła paka z hipcia. Świnie dostały dużo nowości i wczorajsza kolacja to było bardzo ostrożne próbowanie ząbkami po kawałeczku nowości, co to do w misce się znalazły
Największe uznanie znalazły liście malin i jeżyn, a potem ziele krwawnika. Wczoraj też na próbę dostały chłopaki botwinkę. Byli tak zachwyceni, że sobie z pysczków wyrywali ostatnie kawałki 
Lilith toż to Twój Wiewiór to ma ADHD
Wczoraj doszła paka z hipcia. Świnie dostały dużo nowości i wczorajsza kolacja to było bardzo ostrożne próbowanie ząbkami po kawałeczku nowości, co to do w misce się znalazły
-
Pani Strzyga
Złodziejaszki
Moje dziewczyny podobnie robią - cap w zęby i do domku 
-
Arya90
Chłopaki mają od dzisiaj profil na insta 
Jak coś to zapraszam do odwiedzenia i do obserwacji :
https://instagram.com/fanka_swinek_morskich/
Jak coś to zapraszam do odwiedzenia i do obserwacji :
https://instagram.com/fanka_swinek_morskich/
-
Assia_B
Mój "wiewiór" Alvin, od "Alvina i wiewiórek", też ma ADHD. Wszędzie go pełno, chwili nie usiedzi, chodzi po całym domu, sprawnie umie uciec z pokoju niezauważony
I też z wiekiem mu nie mija póki co 
-
Pani Strzyga
O, już dodałam do obserwowanych
Kolejne miejsce do obserwacji świnek 
-
Ann
Moje dziewczyny też zawsze biegną z jedzeniem w ustronne miejsce, widocznie mamy wstydliwe świnki
A liście malin i jeżyn z jakiej firmy kupiłaś? Herbal Pets? Bo chyba nigdy nie widziałam w sklepie (albo jestem ślepa), a takie listki malin to myślę, że muszą być niezłe w smaku
A liście malin i jeżyn z jakiej firmy kupiłaś? Herbal Pets? Bo chyba nigdy nie widziałam w sklepie (albo jestem ślepa), a takie listki malin to myślę, że muszą być niezłe w smaku