Oby tak dalej Szkatuła... pozdrawiamy
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
balbinkowo
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Wspaniałe wieści Dzima
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dziura ładnie się goi, niedługo zarośnie, ale jeszcze maść i czyszczenie.

Mopy po zabiegach kosmetycznych, nożyczki, nożyczki i jeszcze raz nożyczki...aktualnie obie w rui

I moja "bida" w opatrunkach...wbrew pozorom ona tak wypoczywa

Mopy po zabiegach kosmetycznych, nożyczki, nożyczki i jeszcze raz nożyczki...aktualnie obie w rui
I moja "bida" w opatrunkach...wbrew pozorom ona tak wypoczywa
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Oj, piratko, trzymaj się , jedz i rośnij... i zdrowiej
A Żyletka jakby miała welon, dobrze że go jej nie ściachałaś

A Żyletka jakby miała welon, dobrze że go jej nie ściachałaś
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Biedna Szkatuła
Nie dość, że jeszcze oczko nie wyleczone to na dodatek łapki ją bolą
Super, że zaczęła sama jeść
Zdrówka dla piratki
Super, że zaczęła sama jeść
Zdrówka dla piratki
-
katiusha
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie, Anya, ona ma je wrodzone jak "szramę" na oku
tak się dziwnie ułożyły po prostu.
Chciałam wszystkim podziękować za kciuki, one naprawdę mają moc! Szkatuła dobrzeje, zdrowieje i tyje! Dzisiaj 785g
Łapki chyba bolą mniej, ale nadal bandażuję, bo inaczej ubrudzi je w odchodach.
Wszystko zmierza ku dobremu, odzyskuje radość życia. Kwika i biega po klatce kiedy wołam, nawet z chęcią z niej wyszła i poszła zwiedzać wybieg. Podenerwowała trochę Zulę i Żyletę przez kraty, a teraz śpi w norce.
Kontrola jakoś w tygodniu. Trochę niepokoi mnie brzuszek, bo wyłysiał, ale weterynarz mówiła że skoro sierść nie wychodzi przy głaskaniu to możliwe, że ona ją sobie wygryzała z bólu- przez te stopy. Zobaczymy czy zarośnie
I jeszcze wyczuła malutką cystę na jajniku
Mówiła, że lepiej tego na razie nie ruszać, ale ja się waham czy nie poddać jej sterylizacji, z drugiej strony ostatnio bardzo dużo przeszła, bo cały miesiąc o nią walczyłam i jest osłabiona.
Chciałam wszystkim podziękować za kciuki, one naprawdę mają moc! Szkatuła dobrzeje, zdrowieje i tyje! Dzisiaj 785g
Łapki chyba bolą mniej, ale nadal bandażuję, bo inaczej ubrudzi je w odchodach.
Wszystko zmierza ku dobremu, odzyskuje radość życia. Kwika i biega po klatce kiedy wołam, nawet z chęcią z niej wyszła i poszła zwiedzać wybieg. Podenerwowała trochę Zulę i Żyletę przez kraty, a teraz śpi w norce.
Kontrola jakoś w tygodniu. Trochę niepokoi mnie brzuszek, bo wyłysiał, ale weterynarz mówiła że skoro sierść nie wychodzi przy głaskaniu to możliwe, że ona ją sobie wygryzała z bólu- przez te stopy. Zobaczymy czy zarośnie
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima ja uwazam ze trzeba wszystkie samiczki sterylizowac, ale narazie daj spokoj Wredocie, bo ona strasznie duzo ostatnio przeszla. Niech calkowicie wroci do zdrowia a potem pomyslicie co zrobic z tymi cystami i moze od razu ja wysterylizujesz.
Duzo zdrowka
dla Szkatuly
Duzo zdrowka