katiusha pisze:
Dzima, gdzie się zapodziałaś!
martuś pisze:ANYA pisze:Dzima jeszcze z imprezy nie wrocila nie_powiem:
E...to pewnie wróci dopiero po majówce :lol
A co to za podłe spekulacje?

ja się dopiero zapodzieję... dopiero jutro ognicho

Ostatnio w ogóle nie miałam czasu na nic...Szkatuła zaczęła jeść

ale pojawił się problem ze stopami, bo mało się ruszała i kiedy nie chciała jeść tylko leżała w legowisku to dostała odparzeń na stopach, widać było że ją bolą, więc była kolejna wycieczka do weterynarza. Stópki moczymy w rivanolu, smarujemy maścią, ma zakładane opatrunki (żółte-jak siki

) dobrze chociaż, że współpracuje i nie ściąga opatrunków. Codziennie jej zmieniam, pilnuję żeby nie miała za mocno założonych. Wypuszczam ją żeby pochodziła i apetyt wrócił a razem z nim śmierdzące bobki, więc ban na zielone i zaprzyjaźnia się z BioLapis.
Już jej nie dokarmiam, bo sianko i poduszeczki owsiane pochłania w ogromnych ilościach, powoli zabiera się za karmę.
Waga: 770g.
Wczoraj opuściłam jej rampę i zrobiłam sypialnię na piętrze, ale niestety muszę pomyśleć nad przebudową klatki albo zmianą stron rampy, bo brak oka przeszkadza jej w zejściu! Mało co nie spadła, więc znów rampa zabrana. Po prostu kiedy chce zejść szuka rampy, bo nie ma prawego oka a rampa jest po prawej stronie
Musi nabrać sił, bo mam ambity plan połączenia jej z mopami, bo Zula zaczęła na nią gruchać i zgrzytać. To może jak Szkatuła wydobrzeje i ustali hierarchię to znów stadko będzie w 3.
Zdjęcia wkrótce. Dziękujemy za kciuki, piratka całuje

Pyrka
Za TM

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia