Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Harvistek i spółka/FOTKI
I jeszcze więcej słodyczy 
Dziadziuś oszalał na punkcie naszej tymczasowej lokatorki ;p śpiewa serenady i biega po klatce...kto by się spodziewał ;p

Pokażę Wam do kogo wzdycha nasz Mufiś :
Mimi - dom tymczosowy - Oldzach (Mimi dzisiaj rusza ponownie do DT)

I nasza łobuzerska parka

Dziadziuś oszalał na punkcie naszej tymczasowej lokatorki ;p śpiewa serenady i biega po klatce...kto by się spodziewał ;p
Pokażę Wam do kogo wzdycha nasz Mufiś :
Mimi - dom tymczosowy - Oldzach (Mimi dzisiaj rusza ponownie do DT)
I nasza łobuzerska parka
Jakaż romantyczna sceneria do zdjęć 
Może Muffiś przy kobiecie odzyskałby siły witalne

Może Muffiś przy kobiecie odzyskałby siły witalne

Asiu myślimy nad tym intensywnie...ale strasznie dużo tych zwierzaków w naszym domu...i trudno podjąć taką decyzję
Super sesja
Odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade zajmowac sie tymi wszystkimi zwierzatkami jezeli zachoruja? Bo dopoki zwierzatka sa zdrowe to jest latwo, ale na starosc sie zaczynaja prawdziwe obowiazki. No chyba, ze zwierzatka sa totalnie w innym wieku.
U mnie wszyscy sa w podobnym wieku i wszyscy zaczynaja mi chorowac jednoczesnie. ..

Odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade zajmowac sie tymi wszystkimi zwierzatkami jezeli zachoruja? Bo dopoki zwierzatka sa zdrowe to jest latwo, ale na starosc sie zaczynaja prawdziwe obowiazki. No chyba, ze zwierzatka sa totalnie w innym wieku.
U mnie wszyscy sa w podobnym wieku i wszyscy zaczynaja mi chorowac jednoczesnie. ..
Właśnie dlatego sceptycznie podchodzę do kolejnej adopcji. Lusia i Harvey są w podobnym wieku (z Harvim już przeszliśmy weterynarzy i łącznie ponad 400zł na leczenie dwa razy w ciągu trzech miesięcy), Mufi jest hmmm....niepełnosprawny z uwagi na swoją klatkę piersiową, serduszko i płuca...ma swoje wzloty i upadki ale weterynarz powiedział nam żebyśmy nie oczekiwali cudów... i jestem przygotowana na to, że mogą się szykować w związku z tym większe wydatki w niedalekim czasie...
Eh.... No niestety, kiedy świnki zaczynają chorować to niemało to kosztuje
Samo ich utrzymanie na dobrym poziomie też generuje koszty, a każda dodatkowa świnka kolejne...
Dlatego ja zostaję przy moich dwóch maluchach, bo trzeba mierzyć siły na zamiary...

Dlatego ja zostaję przy moich dwóch maluchach, bo trzeba mierzyć siły na zamiary...
Ciesz się, że Twoje łobuzy się dogadują
Bo naszych też miało być dwoje ;p

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Uwielbiam takie irokeziki...przepiękny świnekHarvejowa pisze:

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Śliczna sesja
Zdjęcia idealne do kolejnego kalendarza!
Muffi będzie wymagał opieki i na pewno przysporzy ci jeszcze wydatków, a co jeśli kolejna adoptowana za szybko zostanie sama?
Czy nie możesz Muffiego i reszty wypuszczać np. na wybieg przez kraty? Będzie widział inne świnki, przecież nie jest sam-ma sąsiadów...zawsze może poderwać sąsiadkę

I moim zdaniem, ze względu na jego stan nie masz co się zastanawiać nad kolejną świnkąHarvejowa pisze: Mufi jest hmmm....niepełnosprawny z uwagi na swoją klatkę piersiową, serduszko i płuca...ma swoje wzloty i upadki ale weterynarz powiedział nam żebyśmy nie oczekiwali cudów... i jestem przygotowana na to, że mogą się szykować w związku z tym większe wydatki w niedalekim czasie...

Czy nie możesz Muffiego i reszty wypuszczać np. na wybieg przez kraty? Będzie widział inne świnki, przecież nie jest sam-ma sąsiadów...zawsze może poderwać sąsiadkę

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM