Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvistek i spółka/FOTKI

Post autor: Harvejowa »

Ogórkowa walka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Harvejowa

I jeszcze więcej słodyczy :D
Dziadziuś oszalał na punkcie naszej tymczasowej lokatorki ;p śpiewa serenady i biega po klatce...kto by się spodziewał ;p

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pokażę Wam do kogo wzdycha nasz Mufiś :
Mimi - dom tymczosowy - Oldzach (Mimi dzisiaj rusza ponownie do DT)

Obrazek

I nasza łobuzerska parka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Jakaż romantyczna sceneria do zdjęć :-)

Może Muffiś przy kobiecie odzyskałby siły witalne :-P
Harvejowa

Asiu myślimy nad tym intensywnie...ale strasznie dużo tych zwierzaków w naszym domu...i trudno podjąć taką decyzję
ANYA

Post autor: ANYA »

Super sesja :love:
Odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade zajmowac sie tymi wszystkimi zwierzatkami jezeli zachoruja? Bo dopoki zwierzatka sa zdrowe to jest latwo, ale na starosc sie zaczynaja prawdziwe obowiazki. No chyba, ze zwierzatka sa totalnie w innym wieku.
U mnie wszyscy sa w podobnym wieku i wszyscy zaczynaja mi chorowac jednoczesnie. ..
Harvejowa

Właśnie dlatego sceptycznie podchodzę do kolejnej adopcji. Lusia i Harvey są w podobnym wieku (z Harvim już przeszliśmy weterynarzy i łącznie ponad 400zł na leczenie dwa razy w ciągu trzech miesięcy), Mufi jest hmmm....niepełnosprawny z uwagi na swoją klatkę piersiową, serduszko i płuca...ma swoje wzloty i upadki ale weterynarz powiedział nam żebyśmy nie oczekiwali cudów... i jestem przygotowana na to, że mogą się szykować w związku z tym większe wydatki w niedalekim czasie...
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Eh.... No niestety, kiedy świnki zaczynają chorować to niemało to kosztuje :( Samo ich utrzymanie na dobrym poziomie też generuje koszty, a każda dodatkowa świnka kolejne...

Dlatego ja zostaję przy moich dwóch maluchach, bo trzeba mierzyć siły na zamiary...
Harvejowa

Ciesz się, że Twoje łobuzy się dogadują :) Bo naszych też miało być dwoje ;p
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Harvejowa pisze:Obrazek
Uwielbiam takie irokeziki...przepiękny świnek :love: :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Śliczna sesja :love: Zdjęcia idealne do kolejnego kalendarza!
Harvejowa pisze: Mufi jest hmmm....niepełnosprawny z uwagi na swoją klatkę piersiową, serduszko i płuca...ma swoje wzloty i upadki ale weterynarz powiedział nam żebyśmy nie oczekiwali cudów... i jestem przygotowana na to, że mogą się szykować w związku z tym większe wydatki w niedalekim czasie...
I moim zdaniem, ze względu na jego stan nie masz co się zastanawiać nad kolejną świnką :pocieszacz: Muffi będzie wymagał opieki i na pewno przysporzy ci jeszcze wydatków, a co jeśli kolejna adoptowana za szybko zostanie sama?
Czy nie możesz Muffiego i reszty wypuszczać np. na wybieg przez kraty? Będzie widział inne świnki, przecież nie jest sam-ma sąsiadów...zawsze może poderwać sąsiadkę Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”