Nie rozumiem tegoAle jest ciężko... Czuję się tu jak idiotka... Albo oni chcą, żebym się tak czuła, bo są niemili i wrogo nastawieni.... A tu dopiero 3 dni minęły... Nawet niecałe...
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
Pani Strzyga
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
-
Assia_B
Długa historia... No nic... Przez trzy dni ich nie zobaczęPani Strzyga pisze:Nie rozumiem tegoAle jest ciężko... Czuję się tu jak idiotka... Albo oni chcą, żebym się tak czuła, bo są niemili i wrogo nastawieni.... A tu dopiero 3 dni minęły... Nawet niecałe...Przecież lepiej pracuje zadowolony pracownik...
-
Assia_B
Wczoraj wieczorem rozmawiałam z chłopcami przez Skypa
Znaczy ja do nich mówiłam, a oni patrzeli w monitor
Jak ja za nimi tęsknie, moje małe kudłacze 
Na szczęście TŻ dobrze się nimi opiekuje. Wczoraj było jabłuszko, ogóreczek, marcheweczka, a na dzisiaj zaplanowali sprzątanie
A takie mam widoki z okna:

Jutro jest tutaj Festa di Primavera, czyli Święto Wiosny i będzie przejazd ogromnych wozów, zrobionych z drewna, na których nieruchomo stoją ludzie
Pójdę zobaczyć!
Na szczęście TŻ dobrze się nimi opiekuje. Wczoraj było jabłuszko, ogóreczek, marcheweczka, a na dzisiaj zaplanowali sprzątanie
A takie mam widoki z okna:

Jutro jest tutaj Festa di Primavera, czyli Święto Wiosny i będzie przejazd ogromnych wozów, zrobionych z drewna, na których nieruchomo stoją ludzie
-
katiusha
Nieziemski widok!
Dobrze, że jakaś rozrywka będzie
Strzel kilka fotek 
-
Izerka
Zazdroszcze i życzę miło i przedewszystkim wesoło spędzonego czasu

-
Assia_B
Widoki są przepiękne.... Jak byłam tu ostatnio, wtedy z koleżankami z pracy, pojechałyśmy pociągiem do Florencji. Pociąg jedzie przez góry, a widoki są nieziemskie
Spróbuję zrobić jakieś zdjęcia jutro, ale nie mam aparatu tutaj, a mój telefon robi kiepskie zdjęcia. Impreza jest wieczorem, więc dodatkowy problem bo ciemno... Ale spróbuję, może akurat znajdzie się jakieś zdjęcie, żeby Wam pokazać
Spróbuję zrobić jakieś zdjęcia jutro, ale nie mam aparatu tutaj, a mój telefon robi kiepskie zdjęcia. Impreza jest wieczorem, więc dodatkowy problem bo ciemno... Ale spróbuję, może akurat znajdzie się jakieś zdjęcie, żeby Wam pokazać
-
KiteeKatt
Koniecznie zrób jakiekolwiek fotki, uwielbiam na takie patrzeć
Widoki to pozytywna strona wyjazdu, przy okazji tyle do zwiedzania...
-
koni
widok-sielanka....mam nadzieję, że choć trochę poprawiaja nastrój.