Prosiakowo pisze:Znowu ma to samo czyli Wspaniałe stulecie. Już dogoniłam TVP 1. Niby taka opera mydlana, ale historia ciekawa, dość zabawne sceny z eunuchami, trochę tureckich obyczajów... i Bali Bey

Oglądasz tureckie wersje? Są dostępne na Facebook'u na profilu "Wspaniałe stulecie polskie napisy", bez wyciętych scen!

Bali Bey był boski. TVP wycięło właśnie scenę, gdzie on powracał w swoje rodzinne strony, a jego kochanka na Krym. Mam nadzieję, że kiedyś do niej dołączy. Głupio, że nie możemy dowiedzieć się o tym więcej. I naprawdę szkoda, że teraz zabawnych scen nie ma przez odejscie Gul Agi. Sumbul Aga co prawda został, ale poszedł do Hurrem, której nie kibicuję od odcinka z zabiciem sułtanki matki. Teraz jest naprawdę okrutna o-o
A wracając do świnek, a nie dramatów z serialu...

Pod koniec zimy liczyłam, że wydaję na świnie ponad 100 zł miesięcznie. U mnie też stali nad klatką i mówili, że "jedzą i bobczą naszymi pieniędzmi", ale i tak kupowali im coraz więcej - tak działają świnie

Teraz jest więcej zieleninki, która wpasowała się w dużej części w codzienną dietę. To zawsze jakaś oszczędność