Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: dortezka »

ja za to uwielbiam Disturbed :love:

kurcze, było by super, gdyby mogli mieszkać razem w 3 chociaż :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Post autor: katiusha »

O tak! :102: Zapomniałam o System Of The Down, co by jako ważniejszy wymienić :mrgreen:
ANYA

Post autor: ANYA »

DIsturbed lubie tez a SYstem of the down sluchalam kiedys...
I znowu mam problem z Ryanem. Wysunal mu sie wacek i nie chce sie schowac. Wyczyscilam mu doopke bo mial tak zapchana smierdzaca mazista kupa ze chyba mu tego wacka wypycha. Wyczyscilam czesciowo no i wacek do polowy sie schowal, ale ta menda mnie gryzie wiec latwo nie jest. Potem jeszcze mu troche patyczkiem w doopce pogrzebie i sprobuje tam glebiej wyczyscic a jak do jutra mu nie przejdzie to do weta bede musiala jechac :sadness:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

ANYA pisze:I znowu mam problem z Ryanem. Wysunal mu sie wacek i nie chce sie schowac. Wyczyscilam mu doopke bo mial tak zapchana smierdzaca mazista kupa ze chyba mu tego wacka wypycha. Wyczyscilam czesciowo no i wacek do polowy sie schowal, ale ta menda mnie gryzie wiec latwo nie jest. Potem jeszcze mu troche patyczkiem w doopce pogrzebie i sprobuje tam glebiej wyczyscic a jak do jutra mu nie przejdzie to do weta bede musiala jechac :sadness:
Wiecie co, jak patrzeć na to od strony laika, to brzmi to ....hm...sama nie wiem, jak... :think: wpychanie wacka, grzebanie patykiem do pupie....ale od naszej strony to nie ciekawie. Zastosuj mu może dietę Żurka. Suche.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ANYA

Ostatnio jak Ryan mial problemy z brzuchem to wet powiedzial, ze mam mu nie dawac owocow i tylko zielone warzywa, ale nie te co fermentuja np nie dawac papryki itd. Ale moglam mu dac wszystkie lisciaste ;) Dalam mu probiotyk i dostanie przeciwbolowy tak na wszelki wypadek.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ojj to ja życzę zdrowia dla rozrabiaki :fingerscrossed: :buzki:

A od siebie do repertuaru dorzucę Slipknot :love: a z łagodniejszych brzmień The Pretty Reckless i może polskie O.N.A. :love: :D
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ta zagroda fajna.
A co do bobów, to może faktycznie ta dieta na suchym przyniesie efekty.
ANYA

Zamowilam sieczke, jutro w sklepie kupie suszone ziola, kupilam im fajne sianko i wszyscy chyba pojda na diete, bo ostatnio zbyt czesto sie zdarza, ze swinki maja miekkie boby. Zielone bedzie tylko jako przekaska od czasu do czasu. JA zaoszczedze a im wyjdzie na lepsze.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Anya, u mnie to się sprawdza. Co prawda biegają biedaki od miski do miski i szukają czegoś dobrego i zielonego, ale po chwili zadowalają się tym, co jest. Od wczoraj u mnie boby się polepszyły, a były na diecie tylko przez kolację i śniadanie. Chociaż teraz na kolację też nie wiele im dałam. Jeśli masz dostęp do brzozy, to też wpływa korzystnie na konsystencję bobów. A jak nie, to kup suszone :) Trzymam kciuki.
Twardy bob to podstawa i sens życia...przynajmniej mojego!! :102: :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ANYA

Asita galazki brzozy to caly czas maja w klatkach i obgryzaja.
Zrobilam chlopakom nowe foty ale jestem zbyt zmeczona zeby wrzucac. Rano jade ostatni raz na zajecia, potem egzaminy i Mgr w rekawie :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”