Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: Asita »

Ryan jest niezwykle inteligentną świnką morską....może napadaj z nim na banki? Będzie Ci drzwi pancerne otwierał :laugh:
Nie obraź się Anya na mnie tylko.... :nie_powiem:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

ANYA pisze:Mam problem, wiem ze bedziecie sie smialy, ale na serio nie wiem co zrobic z Ryanem...
W tej chwili on mieszka za kratkami, gdzie kazda kratka jest umocowana zlacznikami. Kilka z nich sie ciezko zdejmuje i po wczorajszej ucieczce Ryan je dostal...ale i tak to nic nie pomoglo. Dzisiaj bylam swiadkiem jak sobie skubaniec otwiera klatke. Staje na laczniku i podnosi tak dlugo kratki az sie obluzuja i wtedy wyciaga kratki z lacznikow; nastepnie sobie otwiera drzwiczki... jego drzwiczki byly zabezpieczone tym plastikowym kabelkiem, ale to zadna przeszkoda...Akurat byl czas Lewisa na wolnosci i musialam go zamknac i Diablatko mial miec swoj wybieg w nocy ale niestety nie moge ryzykowac. Moj TZ mnie nastraszyl, ze Ryan w nocy mi pootwiera chlopakow. Co za menda no! Nie wyspie sie dzisiaj przez niego :evil:
:lol: przepraszam, że się śmieję, ale niezły prosiak z niego :lol: chyba musiałabyś kłódki pomontować na kratkach :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

:shock:
ale masz ancymona..

faktycznie, na noc kratki owijać łańcuchem chyba jak trytytke przegryzie :shock:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

W castoramie są łańcuszki krótkie - można pokombinować ;)
Foggy

Post autor: Foggy »

A to Ci cholera mała, no! Anyu, a myślałaś o drewnianym ogrodzeniu? Z takim w stylu z mojej klatki świnkowej (z drewnianych palet ogrodowych)? Wstawię Ci fotki:

Obrazek

Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Chyba bede musiala pomyslec o jakiejs takiej zagrodzie z zamkiem...
Zamienilam Diabelka z Ryanem bo ta klatka posrodku jest stabilniejsza i sie RYan ucieszyl, ze mieszka pomiedzy Diablatkiem a Lewisem. Zaraz zadzwonie do weta chyba i umowie Diabelka na kastracje, bo jakby Diabel sie uspokoil choc troszke to jest szansa polaczyc ich we 3. Wtedy beda miec duza wille z pieterkiem. Eh marzenie.... Te swinie mnie wykoncza :sadness:
Kudlaczy jednak nie kastruje bo oni tak nie szaleja. Oboje sie uspokoili.
Izerka

Post autor: Izerka »

Te świnki są po prostu cudowne............ A ten Shimmer to niezły przystojniak nie z tej planety :buzki:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ach te męskie hormony..Testosteron jak śpiewała Kayah ( osobiście nie lubię, wolę testosteronową Metallicę, albo Linkin Park :lol: )
ANYA

Post autor: ANYA »

katiusha pisze:Ach te męskie hormony..Testosteron jak śpiewała Kayah ( osobiście nie lubię, wolę testosteronową Metallicę, albo Linkin Park :lol: )
Metallica to moj absolutnie ulubiony zespol :love: moge ich sluchac non stop (zreszta tak jest) no i lubie tez Symphonie x

Izerka dzieki ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Apocaliptica, 3Doors Down, Stone Sour i many many others in the similar style :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”