☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
koni

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: koni »

to jak dla mnie...ehhh....takie sesje codziennie :)
Bardzo miło patrzy się na czteropak, w jednym, nie nagryzionym kawałku.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Mmm, szałas musiał być pyyszny! :lol: Kadetki widzę się spisują? 8-)

Kati, co się stało? :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dawno mnie u Was nie było ale nadrobiłam wszystko :szczerbaty:
Hmmm może moje wyślę do Ciebie na przeszkolenie wojskowe? :think:

PS w którymś wątku przeczytałam, że rwiesz trawę ręką - ja zawsze ścinam nożem. Rach-ciach i cała torba trawy :102:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ta fotka z poidłem....ekstra ujęcie (chociaż nie mogę i muszę napisać, ale niech mnie nikt nie zabije, to wygląda jakby prosiak był futrowany przez rurkę.....nie bijcie... :nie_powiem: )
I foteczka nr 3 z grupy ´´odpoczynek´´....mmmmm....rozczapierzone paluszki :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Martuś, ostatnio poszłam z nożyczkami :lol:
Laseczki, uszy mnie nie piekły.Widocznie, jak ktoś dobrze wspomina to nie ma skutków ubocznych.
Kadetki są na medal, pomyślę nad jakimś odznaczeniem.
A u mnie..A no jak coś wam mówi skrót PTSD, to jestem jego posiadaczką :x Niby zaleczony, ale czasem się odezwie, w moim przypadku nerwicą lękową - czyli napadami lęku...Tak na pstryk, bez powodu. Człowiek czuje się wtedy jakby zaraz miał umrzeć, zawał albo takie tam. Polega to na tym, że organizm bez powodu uruchamia tryb: "Uciekaj albo walcz" wywala do krwioobiegu całą adrenalinę, jaką ma w zapasie.. Fizycznie nie grozi to niczym, ale psychicznie :glowawmur:
Tak się dzieje, jak człowiek miał jakieś traumatyczne, zagrażające życiu doświadczenia. Nie każdy oczywiście, ale mnie to dopadło 3 lata temu i lubi czasem wrócić w wielkim stylu :levitation:

Asita, dobrze, ze takie skojarzenie :szczerbaty: Miałam przez chwilę inne..
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

katiusha pisze:Asita, dobrze, ze takie skojarzenie :szczerbaty: Miałam przez chwilę inne..
nie będę pytać, jakie..... :lol:

Katiusha, mój M. miał nerwicę i właśnie (na szczęście....)w środę i dzie na ostatnią wizytę to psychiatry.... 2 lata na prochach... U niego to była wersja ´´uciekaj´´... Nic fajnego...ani dla niego ani dla mnie. Mam nadzieję, że coraz rzadziej Ci się te napady będą przydarzać :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Dzięki za kciuki.Czyli jesteś "w temacie". Mało mnie już takie jazdy ruszają, bo wiem, co się dzieje, ale pierwsze pół roku wizyt na pogotowiu bo "umieram" - nie polecam nikomu :lol: Teraz mam takie doraźne prochy, po których luz i kocham cały świat :laugh: Jak wezmę, to fajnie, ale generalnie mam wtedy zawias i hibernuję się :idontknow: Rzadko już tak bywa, ostatnio pół roku temu, oby rzadziej :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Trzymaj się Katiusha :pocieszacz: Mam nadzieję, że to jednak Ci przejdzie... Ja ostatnio też czułam się kiepsko... Nie mam stanów lękowych, ale wykańcza mnie stres w pracy :( Ostatnio poszłam z tym nawet do lekarza, bo rozpłakałam się w pracy i pomyślałam, że dłużej tak być nie może... :(

Zdjęcie z odpoczynku jest super :) Taka kochanka minka :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

a jeśli chcecie wiedzieć to ja też miałam takie stany, dosc długo byłam na prochach, chodziam do psychiatry, Tak na mnie odbiło się zycie, rozstanie z wieloletnim partnerem, operacja usunięcia nowotworu , a po tym tycie... 30 kg, patrzec nie mogłam na siebie (zresztą do tej pory nie mogę) - skończyło się początkami depresji. Stany lękowe- okrony lek, w dole brzucha, gardle, zimno , i uczucie jakbyś miała gdzieś odlecieć... znam to katiusha. :buzki: oj znam....
tak widzisz Kochana rozumiem Cie bardzo dobrze :pocieszacz:
teraz u mnie lepiej- i to między innymi dzięki tym wspaniałym małym stworkom z sierścią i... bez :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Jolka... Masz rację... Czasem zdarza mi się wracać do domu po pracy, kiedy TŻ ma akurat popołudniową zmianę... Wtedy przytulam chłopców i świat choć na chwilę znów staje się kolorowy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”