☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

No..Połowa stron na necie poblokowana.. Na szczęście forum nie :szczerbaty: Aczkolwiek większość zdjęć widzę jako X... :levitation:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

katiusha pisze:No..Połowa stron na necie poblokowana.. Na szczęście forum nie :szczerbaty: Aczkolwiek większość zdjęć widzę jako X... :levitation:
Mam dokładnie to samo :levitation:

Wyślesz mi na priva ile taka przyjemność kosztuje?
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ja powinnam sama sobie takie blokady pozakładać. Bo poziom wydajności pracy mam zatrważająco niski, a na forum pół dnia spędzam :P
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja też! Wczoraj co prawda nie byłam w pracy, ale mało nie padłam, jak tu cały dzień nie mogłam wejść. Wydajność pracy u mnie: 10%... Ale nie zakładają nam blokad :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Ja myślałam, że jak jest zablokowane forum to będę spokojnie pisać pracę xD ale nie mogłam się w ogóle skupić ;p Wniosek - jestem uzależniona :O
koni

Post autor: koni »

no, a ja już wiem jak czują się osoby uzależnione, będące "na głodzie"...po wczorajszym dniu, śmiało mogę stwierdzić, że jestem uzależniona i nadaję się na odwyk :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Mi wczoraj M. powiedział, że mam obsesję... Ciągle gadam o świniach. Przyznaję się bez bicia, że od kiedy jestem na forum, to ilość wychodzących ze mnie słów dot. świń wzrosła o jakieś 900% (i wydatków też, bo oprócz większych zakupów - tu poznałam sklep hipcio..., to jeszcze zawsze jakaś darowizna...no bo przecież kto pomoże tym zwierzakom jak nie my?) ale i tak staram się kontrolować... To było jak taki wybuch tłumionych emocji... Zawsze we mnie żyła miłość do świń, ale teraz to ze mnie wyszło...
Jestem świńską obsesyjno-kompulsywną maniaczką....na mnie już nie ma ratunku... Poddałam się całkowicie... Nie wiem, jak ten mój M. będzie ze mną żył...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ANYA

Post autor: ANYA »

Podpisuje sie pod wszystkim na tej stronie :ups:
Harwejowa ja tez myslalam ze skoncze pisac prace wczoraj ale nie napisalam nic!
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:laugh: ja teraz za każdym razem jak idę do mojego lubego z jakimś pytaniem i maślanymi oczkami to pyta "kolejna świnia?" xd ale uspokoiłam go, że więcej nas nie będzie :D
Chociaż marzy mi się w dalekiej przyszłości teacup pig :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: Ja także wczoraj nie mogłam się skupić i kukałam co chwila w neta :szczerbaty: Asita - Luby przebierze się za świnkę, abyś go chołubiła :lol: Tylko, zeby się za bardzo nie wczuł i bobów nie zaczął stawiać po mieszkaniu :ups:
Mojego TŻa urabiam na 5-tkę prosiową :nie_powiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”