Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Re: Szarlotka - w oczekiwaniu na maluszki [Warszawa]

Post autor: Kropcia »

Nejvi, mam bliżej :P Ale Ty masz już pewnie całą wyprawkę :P
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Kochana, nie zniechęcaj się tylko! :) Staraj się staraj, ja to tak gadam, ale oczywiście jak będą inni chętni to zostawię miejsce na tymczaski u siebie ;)
sempreverde

Post autor: sempreverde »

:lol:

Dziewczyny, ona jeszcze musi urodzić szczęśliwie i odchować dzieciaki, a potem będziemy myśleć. Myślę, że sprawiedliwie będzie wydłubać nicki wszystkich chętnych na kawałkach ogórka i Szarlotka będzie losować :102:
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Ojj tak- losowanie na ogóra najlepsze- popieram wniosek ^^
Nie zniechęcam się, czekam teraz na info o zaklepanej klatce, bo mogłabym mieć 2 mniejsze, ale po co? Dobra, nie dzielmy skóry na niedź... oh, wait, na śwince morskiej :D
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
sempreverde

Szarlotka przybrała przez tydzień 52g :)
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Super. Niech je, rośnie i rodzi te swoje trojaczki - i ani jednego więcej! :)
sempreverde

Szarlotka jest super słodziutka, już ją uwielbiam :) Najlepsze jest to, jak Szarlota prosi o jedzenie - moje prosięta się drą jak zarzynane, że "Gdzie jest kolacja babo????" a puchata panna opiera się przednimi łapkami o kuwetę, wygląda z klatki i wodzi za mną wzrokiem - ewentualnie czasem coś cichusieńko kwiknie :love:

W przerwie na oczekiwanie na maluszki zachęcam do obejrzenia makaronów z dnia odebrania:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia robiła dr Toborek. Są nieostre bo w aparacie jest problem z focusem - nie żeby Szarlotka się wyrywała - za grzeczna jest na to ;)
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Nejvi niech rodzi 3 córki to się podzielimy xD a tak na serio to niech sobie w spokoju przybiera na wadze.
Ja się zastanawiam jak można tak zaniedbać zwierzątko. Nie tak dawno temu na fp Ogonka dr Milena wrzucała królika z przerostem zębów- dostawały aż do noska.
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Zamurowało mnie. To chyba niezbyt często się zdarza, żeby aż tak zaniedbać sprawę pazurków? |Ale biorąc pod uwagę całą resztę, to pozostaje się tylko cieszyć, że swinka już w SPŚM. :twisted: :evil: :computer:
Awatar użytkownika
Marikaaa
Miejscowość: W-wa
Kontakt:

Post autor: Marikaaa »

sosnowa pisze:Zamurowało mnie. To chyba niezbyt często się zdarza, żeby aż tak zaniedbać sprawę pazurków?
Ech, myślę, że ludziom często nawet nie przyjdzie do głowy, że takim zwierzętom jak koty czy gryzonie przycina się pazurki. Przecież karmią więc mu dobrze, zwierzę myje się samo, o co jeszcze chodzi? :roll:
Dołączam się do zachwytów nad Szarlotką. :love:
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805 :)
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”