Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!
Moderator: silje
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Szarlotka - w oczekiwaniu na maluszki [Warszawa]
Nejvi, mam bliżej
Ale Ty masz już pewnie całą wyprawkę 
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
-
Nejvii
Kochana, nie zniechęcaj się tylko!
Staraj się staraj, ja to tak gadam, ale oczywiście jak będą inni chętni to zostawię miejsce na tymczaski u siebie 
-
sempreverde
Dziewczyny, ona jeszcze musi urodzić szczęśliwie i odchować dzieciaki, a potem będziemy myśleć. Myślę, że sprawiedliwie będzie wydłubać nicki wszystkich chętnych na kawałkach ogórka i Szarlotka będzie losować
- Kropcia
- Kontakt:
Ojj tak- losowanie na ogóra najlepsze- popieram wniosek ^^
Nie zniechęcam się, czekam teraz na info o zaklepanej klatce, bo mogłabym mieć 2 mniejsze, ale po co? Dobra, nie dzielmy skóry na niedź... oh, wait, na śwince morskiej
Nie zniechęcam się, czekam teraz na info o zaklepanej klatce, bo mogłabym mieć 2 mniejsze, ale po co? Dobra, nie dzielmy skóry na niedź... oh, wait, na śwince morskiej
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
-
sempreverde
Szarlotka przybrała przez tydzień 52g 
-
Nejvii
Super. Niech je, rośnie i rodzi te swoje trojaczki - i ani jednego więcej! 
-
sempreverde
Szarlotka jest super słodziutka, już ją uwielbiam
Najlepsze jest to, jak Szarlota prosi o jedzenie - moje prosięta się drą jak zarzynane, że "Gdzie jest kolacja babo????" a puchata panna opiera się przednimi łapkami o kuwetę, wygląda z klatki i wodzi za mną wzrokiem - ewentualnie czasem coś cichusieńko kwiknie
W przerwie na oczekiwanie na maluszki zachęcam do obejrzenia makaronów z dnia odebrania:

Zdjęcia robiła dr Toborek. Są nieostre bo w aparacie jest problem z focusem - nie żeby Szarlotka się wyrywała - za grzeczna jest na to
W przerwie na oczekiwanie na maluszki zachęcam do obejrzenia makaronów z dnia odebrania:

Zdjęcia robiła dr Toborek. Są nieostre bo w aparacie jest problem z focusem - nie żeby Szarlotka się wyrywała - za grzeczna jest na to
- Kropcia
- Kontakt:
Nejvi niech rodzi 3 córki to się podzielimy xD a tak na serio to niech sobie w spokoju przybiera na wadze.
Ja się zastanawiam jak można tak zaniedbać zwierzątko. Nie tak dawno temu na fp Ogonka dr Milena wrzucała królika z przerostem zębów- dostawały aż do noska.
Ja się zastanawiam jak można tak zaniedbać zwierzątko. Nie tak dawno temu na fp Ogonka dr Milena wrzucała królika z przerostem zębów- dostawały aż do noska.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zamurowało mnie. To chyba niezbyt często się zdarza, żeby aż tak zaniedbać sprawę pazurków? |Ale biorąc pod uwagę całą resztę, to pozostaje się tylko cieszyć, że swinka już w SPŚM.

- Marikaaa
- Miejscowość: W-wa
- Kontakt:
Ech, myślę, że ludziom często nawet nie przyjdzie do głowy, że takim zwierzętom jak koty czy gryzonie przycina się pazurki. Przecież karmią więc mu dobrze, zwierzę myje się samo, o co jeszcze chodzi?sosnowa pisze:Zamurowało mnie. To chyba niezbyt często się zdarza, żeby aż tak zaniedbać sprawę pazurków?
Dołączam się do zachwytów nad Szarlotką.
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia