Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Spryciarz Rico i...

Post autor: Arya90 »

Lilith88 pisze:No moje właśnie trochę zjadły ale.. jadły z konkretnego powodu, mam dwóch panów którzy się nie znoszą i jak byli obok siebie w jednej klatce przedzielonej na pół żeby się nie pozabijali, widzieli się i słyszeli to gryźli pręty z nerwów, teraz mają nowe klatki takie same tylko kolor inny i ich nie gryzą bo jeden jest w pokoju ze swoim kumplem a drugi w kuchni ze swoim, generalnie zauważyłam, że świnki piłują kraty i rwą dry beda ze złości jak wyeliminujesz "czynnik wkurzający" to przestają, obecnie nowe klatki nie mają śladów zębów. Ta 120 co ją mam na sprzedaż to tak jak napisałam wcześniej trochę obgryziona z farby ale nie widać tego jakoś specjalnie z tego co pamiętam. Te farby są jakieś specjalne więc jeśli się boisz, że zaszkodzą śwince to nie powinny.
A czy ewentualnie mogłabym Cię prosić o zdjęcie ?
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Leży pod łóżkiem zapakowana, zaraz spróbuję się do niej dostać ;) Granatowe kratki, niebieska kuweta.
Arya90

Oki, spoko, nie musi być już dziś. Ale jak coś się uda, to będę wdzięczna, bo przemeblowałam pokój tak, że 120 powinna wejść, więc kto wie, może chłopaki niespodziewanie dostaną większą klatkę? :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Czekaj, czekaj :lol: właśnie porobiłam zdjęcia, zaraz wrzucę ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Widok z przodu
Obrazek

Drzwiczki (obgryziony pręcik na którym są zamocowane)
Obrazek

Lewy bok (obgryziony ostatni pręcik ale tylko tak ciut jak widać na zdjęciu)
Obrazek

Obrazek

Prawy bok (ten mocniej obżarty, trzy pręty od dołu)
Obrazek

I kuweta (stan idealny, zero zacieków po siuśkach, zero pęknięć)
Obrazek

Pomyśl na spokojnie, pod koniec przyszłego tygodnia możliwe, że będę jechać do Poznania to po drodze mogłabym Ci podrzucić gdybyś się zdecydowała. Tak jak pisałam używana była góra pół roku, zapłaciłam za nią 130zł sprzedam za 70zł biorąc pod uwagę obgryzione pręciki i sama dostarczę w gratisie ;) Klatka ma fajnie pomyślane łączniki i jest bardzo stabilna, więc nawet gdybyś się zdecydowała na nową to i tak polecam tego producenta.
katiusha

Post autor: katiusha »

Rico jest przesweetaśny a kolega misiaczek wymiata :love: :love: Bierz 120 z pewnością. Jeśli chodzi o świnie ( i pewnie nie tylko :ups: :lol: ) zasada jest jedna: "Bigger is better!" :szczerbaty:
Arya90

Lilith biorę tę klatkę :)
Spodobała mi się, niedość tego będą miały chłopaki 120. Ale fajnie! :)
Co do dostarczenia to jakoś się umówimy. Ja z Wrześni jestem, nie z Poznania, więc myślę, że jakoś uda nam się dogadać. :)
Jak będziesz wiedziała w jaki dzień jedziesz to daj znać na priv :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Cieszę się że się cieszysz i chłopaki na pewno też się ucieszą! Ja wiem ze Ty nie z Poznania tylko obok ;) ale po drodze jak by nie patrzeć :D oczywiście dam znać jak będę jechać to się umówimy.
Arya90

Okej, super.:)
Swoją drogą narzeczony mnie zabije. :evil:

A dziś wieczorem Rico będzie miał sesję zdjeciowa więc wkrótce więcej fotek się w końcu tu znajdzie.
Arya90

Witamy was poświątecznie :)
Jak spędziliście święta?
U nas Rico jeden dzień został sam i o dziwo obyło się bez focha :D

Teddy prawdopodobnie przyjedzie do nas już w niedzielę :love:

Zostawiam kilka zdjęć Rico:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek