☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
koni

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: koni »

moja teściowa, kiedy przyjechała w odwiedziny, też była zdziwiona, że nie śmierdzi w domu świniami :|

U mnie to zapach trawy i ziół :lol: aż się dziwię, że sąsiedzi jeszcze o nic nie pytają :lol:
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Post autor: Kaoru22 »

Moja babcia zawsze twierdzi że świnie śmierdzą a my jesteśmy nienormalni ;) Jak się dowie że w odwiedziny przyjechaliśmy z 4 świnkami to mnie wałkiem zatłucze :P Swoją drogą Pucio wspaniale poradził sobie w podróży, usadziłam go z Diegiem i całą drogę spali razem słodko :love:
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Bo większość ludzi nie interesuje się tematem i ma jeszcze stare poglady lub "stara" wiedzę gdzie gryzonie trzymali na gazetach lub wiorkach.A trzymane na gazetach nic dziwnego ze wonie wydzielaja różne, u mnie tak kolezanki trzymaly :? I sie dziwily czemu ubmnie mimo tylu gryzoni nie czuć zwierzakami.
Ja sama nie wiedziałam ze jest cos takiego jak dry bed i swoje zwierzaki trzymalam x lat temu na wiorkach a krolasia na wiorach z palletem no i siankiem.
Dopiero zaczęłam drązyc temat i dopiero na forum odkrylam ze można trzymać inaczej swiniaczki :)

No i są jeszcze tacy którzy wogole zwierzaki tylko jak źródło fetorku i kłopotu postrzegaja i nie rozumieja po co to trzynac...
Jeden z sąsiadów kiedyś pytal czy my krolisie na pasztet trzymamy :evil: malo go z Mamą nie zabilysmy wzrokiem...
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Który to był sąsiad Obrazek imię, nazwisko, pesel... Zaraz mu zrobimy pasztet...wrrr
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Mialy byście sporo akcji bo nie raz slyszalysmy z Mama- po co ratować chomika i wydawać 600 zl na leczenie jak nowego mozna mieć tak tanio :evil: nasi sasiedzi wiedzieli ze u nas male zoo jest i ze nawet jak nowego nie przyjmiemy to chociaz inaczej postaramy sie pomóc - tez ciężko im bylo to pojąć...ehhh :idontknow:
Dlatego ciesze się ze tu trafilam bo tu nikigo nie dziwi ile wydaje i ze to radość daje :)
katiusha

Post autor: katiusha »

No co poradzicie...U niektórych empatia do zwierząt kończy się na psach i kotach.. Reszta to takie tam smrodliwe gryzonie, które w razie awarii ewentualnie można wymienić na nowe..LECZYĆ!?!?Po co!!! :evil:

No dobra. Sprzątanie cotygodniowe dogłębne uczynione. Pellecik przesiany, dodane trochę nowego o zapachu tajgi, drybedzik po praniu wyłożony....NO I NOWE MEBELKI " Ninja style" OD TUTTI!!!!!!!! :buzki:

A łaziły pipki przy sprzątaniu pod nogami, a nadzorowały. Rzuciłam desperacko nowe mebelki na dywan i w końcu po nich skakały, a nie patrzyły mi na ręce :tired:
No i w końcu się doczekały. Trawy też, bo dziś zbierałam skrupulatnie na jednostce.

"No nareszcie kobieto!!! Ile można czekać..Kaśka! A ty siadasz do żłobu czy dalej będziesz picować fryzurę?!?!"

Obrazek

" No co!?!? Nie nawykłam z brudnymi pazurami do wieczerzy siadać!"

Obrazek

"To pewnie jakieś natręctwo... Amola! Nie śpij przy jedzeniu!"

Obrazek

"Mówiałam NIE ŚPIJ!!!"

Obrazek

"Mam was w d..ie!!!"

Obrazek

"Też wezmę szybki szołer i możecie mi naskoczyć!"

Obrazek
Obrazek

"Ej, ale wiecie co? Duża mówiła, że jakieś święta będą i jajka będzie malować ..Jakoś tak.."

Obrazek

"A po co...Zrobimy jej prezent i czekoladowe jajeczka wyprodukujemy. Niech ma!"

Obrazek

"Pola! Ty żarłoku...zostaw na później! " Nie mogę, jeszcze trochę jajek chcę zrobić Dużej...Mniamniamniam.."

Obrazek

"No jak se chcesz..Nasze jajka są gotowe..Można odpocząć.."

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ha ha ha :rotfl: Bierze Stasiu "jaja" do święconki? Chyba z worem pójdzie, bo do soboty jeszcze trochę naprodukują :laugh:
Legowiska świetne :like: A wskakują na hamak czy wolą leżeć pod? bo u mnie trójkątny hamak robi tylko za baldachim...prostokątny od biedy służy do zabawy i skakania po nim
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Łooo.. Mebelki super! A dialogi? :rotfl: ciekawie mają Twoje panny :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Meble wymiatają! :szczerbaty:
Może faktycznie jakiś woreczek z czekoladkowymi jajeczkami przemycić do święconki :rotfl: Będą miały czym się dzielić w niedzielę :rotfl:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Są strusie jaja, kurze jaja, jaja kurki zielononóżki, przepiórcze jaja, świnkowe jaja.... Czemu mi podkreśla na czerwono świnkowe? Przecież istnieją! Alfredo produkuje! Prosiakowe Katiushy produkują!

A mebelki wojownicze :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”