Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Bunia&Majka- "zabrali mi sznureczki z szyi"
Fajnie, że "sznureczki" już wyjęte
Na prawdę masz talent do tych świnkowych opowieści - uśmiać się można 

Re: Bunia&Majka- "zabrali mi sznureczki z szyi"
Jest dokładnie tak, jak mówi mój mąż: Babie nie dogodzisz 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia&Majka- nosz kuuuuuuuu....kurydza!
Żeby nie było za nudno - udałyśmy się z Bunią znów do weta - przecież byłyśmy tam aż przedwczoraj!
Zaczęła dziś biegać jak dzika i machać głową oraz drapać się w ucho. Myślałam że coś jej tam wpadło, zaglądałam, nic nie widać. Polecieliśmy do weta. Uszy czyste. Za to jajeczka pasożyta i prawdopodobnie grzybol. Świnia zachowywała się u weta strasznie - takiego wyrywania, prób gryzienia i drapania nigdy nie było. Jak piskorz. Chyba przeczulica skóry. A była tylko jedna wetka w medicavecie. Jakimś cudem pobrała jej zeskrobiny. Dostała dwa zastrzyki i zalecenia smarowania, kąpania itp itd. Oczywiście przez to też Majkę trzasnę imervektyną oraz Dropsa który razem z Bunią był przedwczoraj brany na ręce u weta... :/
zwątpienie totalne, świniak dalej biega jak dziki w klatce.
Zaczęła dziś biegać jak dzika i machać głową oraz drapać się w ucho. Myślałam że coś jej tam wpadło, zaglądałam, nic nie widać. Polecieliśmy do weta. Uszy czyste. Za to jajeczka pasożyta i prawdopodobnie grzybol. Świnia zachowywała się u weta strasznie - takiego wyrywania, prób gryzienia i drapania nigdy nie było. Jak piskorz. Chyba przeczulica skóry. A była tylko jedna wetka w medicavecie. Jakimś cudem pobrała jej zeskrobiny. Dostała dwa zastrzyki i zalecenia smarowania, kąpania itp itd. Oczywiście przez to też Majkę trzasnę imervektyną oraz Dropsa który razem z Bunią był przedwczoraj brany na ręce u weta... :/
zwątpienie totalne, świniak dalej biega jak dziki w klatce.
ALe sie u was dzieje ostatnio...
Ten grzybek mogl sie pojawic ze stresu po zabiegach.
Ten grzybek mogl sie pojawic ze stresu po zabiegach.
U was nie może być nudno jak widzę
ehhh...niech szybko wszystko wraca do normy

ehhh...niech szybko wszystko wraca do normy

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Następnym razem pisz, przyjadę wcześniej pomóc 
Pani doktor dziś miała ubaw w lecznicy bo chwilę później wpadłam ja z moimi tymczaskami i świński balet trwał 1.5h...

Pani doktor dziś miała ubaw w lecznicy bo chwilę później wpadłam ja z moimi tymczaskami i świński balet trwał 1.5h...