Daj jej wit C
Baytril powinien wystarczyc, nie panikowalabym tylko pilnuj czy nie ma kataru czy ropiejacych oczow?
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia&Majka- kubraczek zagłady
no kicha co jakis czas. na razie grzeje się na moich kolanach i od psich pleców. pies sie oczywiscie musiał przylaczyć do tego wysiadywania. Ale smażalnia... sorki że piszę jak analfabeta, mam tylko jedna rękę wolną
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Baytril jak najbardziej pomoże na ewentualne przeziębienie. Widać, że Bunia lubi być w centrum uwagi
Zdrówka dla szefowej

Zdrówka dla szefowej

- joanna ch
- Kontakt:
ja zawału przez nią dostanę... tak mnie dziś zestresowała dziadówka jedna, u weta ręce mi latały jak u nałogowego alkoholika ...
kurde, jakbym nie jechała autobusem to pewnie by się nie zaziębiła...

Joanno zareagowałaś z Bunia błyskawicznie zawazac ja do Weta i nigdzie jej nie zaziebiłas. Bunia po jednej narkozie, później druga to wszystko swinke obciaza . Teraz dużo ja wygrzewaj może ten termoforek albo butelka ciepłej wody czy cos w tym stylu - obserwuj , karm i będzie dobrze. Ja wierze w Buniolca 

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No daj spokój, ale historia! Masz jeszcze aloes na ten szew, żeby się szybciej zrastał?
Obawiam się, że chora musi teraz nie dość, że dostawać papkę (bo z samych nerwów i po narkozie schudnie), to jeszcze siedzieć w norce i to chyba w izolatce? Może golfik jakiś? Z otworami na łapki?
A tak BTW, to czy referent wiedział, że ma kudłatą słuchaczkę? Może nie chcial jej budzic, albo go onieśmieliła?
Obawiam się, że chora musi teraz nie dość, że dostawać papkę (bo z samych nerwów i po narkozie schudnie), to jeszcze siedzieć w norce i to chyba w izolatce? Może golfik jakiś? Z otworami na łapki?

A tak BTW, to czy referent wiedział, że ma kudłatą słuchaczkę? Może nie chcial jej budzic, albo go onieśmieliła?
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Ile tu się u was dzieje
, życzę, Buni dużo zdrówka 

- joanna ch
- Kontakt:
porcello - tak, siedzi oddzielnie, na seni, w golfiku (wersja druga)
https://www.facebook.com/opowiesciswins ... ed_comment
Kurczę, boję się że przez noc znów będzie kombinować przy szwach ale nie mogłam chyba zrobić inaczej - kołnierzem zaczepiała o podłogę i wszystko i to w biegu, na pewno nieźle ją to dźgało w szyję...
A aloes jeszcze mam, rośnie sobie w doniczce
Referent widział Bunię, to malutki gabinet więc trudno było nie widzieć. Nie przejął się specjalnie
Daliśmy jej teraz z 12 ml herbikeru z biolapisem, wypiła chętnie jak już się ją przymusiło i się przekonała do smaku (a u mnie na kolanach przez parę godzin nie chciała).
Nie wiem czy już mówiłam ale dzięki Wam wszystkim za wsparcie !
https://www.facebook.com/opowiesciswins ... ed_comment
Kurczę, boję się że przez noc znów będzie kombinować przy szwach ale nie mogłam chyba zrobić inaczej - kołnierzem zaczepiała o podłogę i wszystko i to w biegu, na pewno nieźle ją to dźgało w szyję...
A aloes jeszcze mam, rośnie sobie w doniczce

Referent widział Bunię, to malutki gabinet więc trudno było nie widzieć. Nie przejął się specjalnie

Daliśmy jej teraz z 12 ml herbikeru z biolapisem, wypiła chętnie jak już się ją przymusiło i się przekonała do smaku (a u mnie na kolanach przez parę godzin nie chciała).
Nie wiem czy już mówiłam ale dzięki Wam wszystkim za wsparcie !
U nas golf był ściągany w trybie natychmiastowym. Nie był nawet minuty na śwince.
Na przeziebionko termoforek lub butelka z ciepłą wodą witamina c albo immunoglukan i oczywiście kciuki po zabiegu.
Na przeziebionko termoforek lub butelka z ciepłą wodą witamina c albo immunoglukan i oczywiście kciuki po zabiegu.

Ostatnio zmieniony 04 mar 2015, 18:57 przez Nikodemcio, łącznie zmieniany 1 raz.