✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Snajperka

Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰wybiegowe f

Post autor: Snajperka »

Dlatego napisał am. :-)
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Dzięki swojej makromolekularnej strukturze UniGel nie przenika do organizmu z czego wynika, że nie zostały dowiedzione żadne przeciwwskazania, a UniGel można stosować u:

wszystkich kategorii wiekowych i noworodków,
kobiet w ciąży i matek karmiących,
pacjentów cierpiących na wiele chorób i przyjmujących wiele leków.
http://www.unigel-apotex.pl/pl/index.html
Z tego wynika, że jest to bardzo bezpieczny lek.
Snajperka

Post autor: Snajperka »

A ja nie powiedział am, że niebezpieczny. Sama uzywam. Ale u koszat dobrze się to nie skończyło. Żyją, ale fajnie po posmarowaniu nie było. :-) Jak ktoś to skonsultuje z weterynarzem, to niech da znać. :-) Sama jestem ciekawa opinii specjalisty. :-)
U mnie diagnoza koszaty to reakcja alergiczna. :-)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Kimera ale to jest opinia odnośnie ludzi nie zwierząt a przecież nie wszystkie leki ludzkie są dobre dla nich np. ponoć penicylina zabija świnki a dla ludzi jest to lek ratujący życie. Jest to jeden z argumentów używanych przeciwko badaniom na zwierzętach.
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Znalazłam klinikę weterynaryjną ze specjalistą od zwierzątek egzotycznych pół godziny drogi ode mnie, więc o połowę bliżej niż w Poznaniu! Już się z nimi kontaktowała i jutro przyjmą mojego wojownika bez problemu :tired: Zabiorę też Wiewiórka, bo raz kicha raz nie i też zaczynam się martwić, wiadomo lepiej dmuchać na zimne. W ogóle zastanawiam się czy wszystkich nie zabrać od razu i nie zrobić przeglądu. Nie wiem tylko czy się z 4 do samochodu wpakuję, bo każdego bym musiała w coś oddzielnie zapakować, bo te dzikusy gotowe się pogryźć we dwóch siedząc w jednym transporterze czy koszyku/skrzynce a tego by już było dla mnie za wiele..

Edit:

A tak Onyx rzuca gałązką topinamburu która jest jednym z przysmaków z dzisiejszej paczuszki z Hipcia ;)
https://www.youtube.com/watch?v=t6aIpWE ... RbxSVqgvX0
Niestety zanim zdążyłam znaleźć telefon zabawa prawie się skończyła, więc tylko kilka pierwszych sekund jest wartych uwagi :D Ale długo tak rzucał, bo najpierw się zastanawiałam co to za dźwięk, później mu się chwilę przyglądałam co robi, no i szukałam tel. a on akurat się znudził jak zaczęłam nagrywać ehh.. świniaki.. :lol:

Edit2:

A tak się prezentują norki od Pucki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zielono-fioletowa miała być pierwotnie dla Onyxa ale oddał ją Tasieńkowi żeby miał w czym jutro jechać do weterynarza, taki z niego kochany świnek :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

OOOOo Gery zawsze ma te legowiska dobrane pod kolor :love: ślicznie mu :love:
Pokaźna kolekcja filmów na yt, wszystkie już obejrzałam :szczerbaty: U mnie Żyleta też się tak bawi tymi gałązkami/gryzakami, czyli bystra świnka...może kula-smakula też go zaciekawi?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja już mu dawałam i próbował ale ciągle nie mam nic co by łatwo ze środka wypadało i on się za szybko zniechęca jak kula a granulki nie chcą wypaść zbyt łatwo. Kupiłam teraz takie drobne serduszka buraczano-marchewkowe z JM Farm ale jakoś ich nie zachwyciły a myślałam, że może to :idontknow:

Dzima jednak nigdzie nie jadę na weekend w związku z Tasieńkiem, przecież go tak nie zostawię, więc jak nie masz planów zapraszam ;)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 18:29 przez Lilith88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Widzę, że po prostu czekają na pyszności od cioci Dzimy :D
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Hahahaha :D Pewnie tak :D Edytowałam post wyżej jak pisałaś wiadomość :P to jak?
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

O miło mi :yahoo: Chętnie przyjadę jak jesteście w domu tylko nie wiem o której, od rana (chyba :think: ) mam szkołę, ale po południu jestem wolna.
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”