✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰wybiegowe f
http://www.unigel-apotex.pl/pl/index.htmlDzięki swojej makromolekularnej strukturze UniGel nie przenika do organizmu z czego wynika, że nie zostały dowiedzione żadne przeciwwskazania, a UniGel można stosować u:
wszystkich kategorii wiekowych i noworodków,
kobiet w ciąży i matek karmiących,
pacjentów cierpiących na wiele chorób i przyjmujących wiele leków.
Z tego wynika, że jest to bardzo bezpieczny lek.
A ja nie powiedział am, że niebezpieczny. Sama uzywam. Ale u koszat dobrze się to nie skończyło. Żyją, ale fajnie po posmarowaniu nie było.
Jak ktoś to skonsultuje z weterynarzem, to niech da znać.
Sama jestem ciekawa opinii specjalisty.
U mnie diagnoza koszaty to reakcja alergiczna.

U mnie diagnoza koszaty to reakcja alergiczna.

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Kimera ale to jest opinia odnośnie ludzi nie zwierząt a przecież nie wszystkie leki ludzkie są dobre dla nich np. ponoć penicylina zabija świnki a dla ludzi jest to lek ratujący życie. Jest to jeden z argumentów używanych przeciwko badaniom na zwierzętach.
- Lilith88
- Kontakt:
Znalazłam klinikę weterynaryjną ze specjalistą od zwierzątek egzotycznych pół godziny drogi ode mnie, więc o połowę bliżej niż w Poznaniu! Już się z nimi kontaktowała i jutro przyjmą mojego wojownika bez problemu
Zabiorę też Wiewiórka, bo raz kicha raz nie i też zaczynam się martwić, wiadomo lepiej dmuchać na zimne. W ogóle zastanawiam się czy wszystkich nie zabrać od razu i nie zrobić przeglądu. Nie wiem tylko czy się z 4 do samochodu wpakuję, bo każdego bym musiała w coś oddzielnie zapakować, bo te dzikusy gotowe się pogryźć we dwóch siedząc w jednym transporterze czy koszyku/skrzynce a tego by już było dla mnie za wiele..
Edit:
A tak Onyx rzuca gałązką topinamburu która jest jednym z przysmaków z dzisiejszej paczuszki z Hipcia
https://www.youtube.com/watch?v=t6aIpWE ... RbxSVqgvX0
Niestety zanim zdążyłam znaleźć telefon zabawa prawie się skończyła, więc tylko kilka pierwszych sekund jest wartych uwagi
Ale długo tak rzucał, bo najpierw się zastanawiałam co to za dźwięk, później mu się chwilę przyglądałam co robi, no i szukałam tel. a on akurat się znudził jak zaczęłam nagrywać ehh.. świniaki.. 
Edit2:
A tak się prezentują norki od Pucki

Zielono-fioletowa miała być pierwotnie dla Onyxa ale oddał ją Tasieńkowi żeby miał w czym jutro jechać do weterynarza, taki z niego kochany świnek

Edit:
A tak Onyx rzuca gałązką topinamburu która jest jednym z przysmaków z dzisiejszej paczuszki z Hipcia

https://www.youtube.com/watch?v=t6aIpWE ... RbxSVqgvX0
Niestety zanim zdążyłam znaleźć telefon zabawa prawie się skończyła, więc tylko kilka pierwszych sekund jest wartych uwagi

Edit2:
A tak się prezentują norki od Pucki

Zielono-fioletowa miała być pierwotnie dla Onyxa ale oddał ją Tasieńkowi żeby miał w czym jutro jechać do weterynarza, taki z niego kochany świnek

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
OOOOo Gery zawsze ma te legowiska dobrane pod kolor
ślicznie mu
Pokaźna kolekcja filmów na yt, wszystkie już obejrzałam
U mnie Żyleta też się tak bawi tymi gałązkami/gryzakami, czyli bystra świnka...może kula-smakula też go zaciekawi?

Pokaźna kolekcja filmów na yt, wszystkie już obejrzałam

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Kontakt:
Ja już mu dawałam i próbował ale ciągle nie mam nic co by łatwo ze środka wypadało i on się za szybko zniechęca jak kula a granulki nie chcą wypaść zbyt łatwo. Kupiłam teraz takie drobne serduszka buraczano-marchewkowe z JM Farm ale jakoś ich nie zachwyciły a myślałam, że może to 
Dzima jednak nigdzie nie jadę na weekend w związku z Tasieńkiem, przecież go tak nie zostawię, więc jak nie masz planów zapraszam

Dzima jednak nigdzie nie jadę na weekend w związku z Tasieńkiem, przecież go tak nie zostawię, więc jak nie masz planów zapraszam

Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 18:29 przez Lilith88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Kontakt:
Widzę, że po prostu czekają na pyszności od cioci Dzimy 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Kontakt:
Hahahaha
Pewnie tak
Edytowałam post wyżej jak pisałaś wiadomość
to jak?

- Dzima
- Kontakt:
O miło mi
Chętnie przyjadę jak jesteście w domu tylko nie wiem o której, od rana (chyba
) mam szkołę, ale po południu jestem wolna.

Pyrka
Za TM
Za TM