Dziękuję Elwen Geronimo ma 9-10 miesięcy wiec jest młodziutki i w dodatku nie chce juz rosnąć waga mu się od jakiegoś czasu wacha między 880 a 920 gram A ja już nie mam pomysłów jak go podtuczyć tym bardziej że on je normalnie ale np. płatków nie ruszy. Bardzo dużo biega może to dlatego
Najwyraźniej taka już Gerusia natura, że wygląda drobniutko. Ale waga przecież jak najbardziej w normie, tym bardziej, że jak sama mówisz jest aktywnym świnkiem. Moje maluchy na szczęście i z jedzeniem i z wagą wystopowały bo już zaczynałam się martwić. Są młodsze od Tasmanka i Gerusia a już dobijają do 1200. Nie są jednak otłuszone i chętnie brykają. Najwyraźniej są z tych dużych.
Tasman też jest z wagi ciężkiej Może nie aż tak jak Twoje ale jeszcze rośnie i na razie koło 1200 gram ma a dwa miesiące starszy Onyx 1300, Wiewiórek też raczej duży będzie bo już ma ponad 600 gram a ledwo 4 miesiące.
Lilith88 pisze:
Ciociu Dzimo miałaś nas odwiedzić a ja tu czekam i czekam.. i zobacz jaki ładny jestem, taki idealny do miziania świń
OOOOO
Mój Geruś Wpadnę do ciebie z bukietem warzyw (podzielisz się z kolegami i wrogami?), w tym tygodniu moje baby mi pokrzyżowały plany bo siedzę i muszę ich pilnować, za tydzień mam poprawkę, można powiedzieć że walczę o byt Ale jakby twoja Duża była w domu w niedzielę to chętnie was odwiedzę i wymiziam każdego. Te oczka...takie niewinne jak u Szkatuły...
Pięknie urządzona klatka, tak męsko.
Casia czyszczą się rewelacyjnie, wszystko się super wytrzepuje i odkurza i hop do pralki Materac na dno klatki łatwiej się czyści niż dry bed tylko niestety wiadomo nie przepuszcza cieczy a nasiąka nimi więc na pewno częściej trzeba go wymienić ale wszystko ma plusy i minusy niestety.
Ciociu Dzimo nasza Duża wyjeżdża na weekend następny do rodziny do Szczecina, zostawia nas samych i jeszcze w dodatku Ty nas nie odwiedzisz przez to Ja bym Ci otworzył ale nie sięgnę do klamki - Geronimo
Lilith88 pisze:
Ciociu Dzimo nasza Duża wyjeżdża na weekend następny do rodziny do Szczecina, zostawia nas samych i jeszcze w dodatku Ty nas nie odwiedzisz przez to Ja bym Ci otworzył ale nie sięgnę do klamki - Geronimo
To przyjadę w marcu. Mogłabym się po ciebie włamać, ale Duża od razu się kapnie kto zrobił włam, jeśli znikniesz z klatki tylko Ty