✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰ fotki ;)

Post autor: Lilith88 »

Dziękuję Elwen :buzki: Geronimo ma 9-10 miesięcy wiec jest młodziutki i w dodatku nie chce juz rosnąć waga mu się od jakiegoś czasu wacha między 880 a 920 gram :idontknow: A ja już nie mam pomysłów jak go podtuczyć tym bardziej że on je normalnie ale np. płatków nie ruszy. Bardzo dużo biega może to dlatego :think:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Ale mają wypas! Cieszę się, że wszystko spasowało :yahoo:
Geronimo słodziak ah! Wymiziaj go tam po czuprynce :buzki:
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

Najwyraźniej taka już Gerusia natura, że wygląda drobniutko. Ale waga przecież jak najbardziej w normie, tym bardziej, że jak sama mówisz jest aktywnym świnkiem. Moje maluchy na szczęście i z jedzeniem i z wagą wystopowały bo już zaczynałam się martwić. Są młodsze od Tasmanka i Gerusia a już dobijają do 1200. Nie są jednak otłuszone i chętnie brykają. Najwyraźniej są z tych dużych.
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tasman też jest z wagi ciężkiej :lol: Może nie aż tak jak Twoje ale jeszcze rośnie i na razie koło 1200 gram ma a dwa miesiące starszy Onyx 1300, Wiewiórek też raczej duży będzie bo już ma ponad 600 gram a ledwo 4 miesiące.

Oj wymiziam wymiziam Tutti:D
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahaha mój biszkopt chyba wagi ciężkiej będzie :lol: pół roku i ma 1100 buahahaha... klucha jedna :love:
A Onyx to mi nie wygląda na takiego sporego chłopca :szczerbaty:
Snajperka

Post autor: Snajperka »

Tacy napakowani! Jak tak czytam... To moje to kruszynki. :-)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze: Ciociu Dzimo miałaś nas odwiedzić a ja tu czekam i czekam.. i zobacz jaki ładny jestem, taki idealny do miziania świń :świnka1:
Obrazek
OOOOO Obrazek
Mój Geruś Obrazek Wpadnę do ciebie z bukietem warzyw (podzielisz się z kolegami i wrogami?), w tym tygodniu moje baby mi pokrzyżowały plany bo siedzę i muszę ich pilnować, za tydzień mam poprawkę, można powiedzieć że walczę o byt :szczerbaty: Ale jakby twoja Duża była w domu w niedzielę to chętnie was odwiedzę i wymiziam każdego. Te oczka...takie niewinne jak u Szkatuły... :nie_powiem:
Pięknie urządzona klatka, tak męsko.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Casia

Post autor: Casia »

jejku jakie te mebelki polarowe i materacyki sa sliczne , a jak z praniem i czyszczeniem ich - da się rade :lol: ?
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Casia czyszczą się rewelacyjnie, wszystko się super wytrzepuje i odkurza i hop do pralki :) Materac na dno klatki łatwiej się czyści niż dry bed tylko niestety wiadomo nie przepuszcza cieczy a nasiąka nimi więc na pewno częściej trzeba go wymienić ale wszystko ma plusy i minusy niestety.

Ciociu Dzimo nasza Duża wyjeżdża na weekend następny do rodziny do Szczecina, zostawia nas samych i jeszcze w dodatku Ty nas nie odwiedzisz przez to :cry: Ja bym Ci otworzył ale nie sięgnę do klamki :redface: :glowawmur: - Geronimo :świnka2:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze: Ciociu Dzimo nasza Duża wyjeżdża na weekend następny do rodziny do Szczecina, zostawia nas samych i jeszcze w dodatku Ty nas nie odwiedzisz przez to :cry: Ja bym Ci otworzył ale nie sięgnę do klamki :glowawmur: - Geronimo :świnka2:
:pocieszacz: To przyjadę w marcu. Mogłabym się po ciebie włamać, ale Duża od razu się kapnie kto zrobił włam, jeśli znikniesz z klatki tylko Ty :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”