Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Ja się czasami zastanawiam, czy zwierzęta autentycznie tak potrafią pokazać na swoje emocje? Czy może tak bardzo jesteśmy już sfiksowani, że wszystko dopasujemy pod to co chcemy zobaczyć? 

Ja myślę, że potrafią i to lepiej niż człowiek, bo my zrobimy dobrą mine do złej gry lub ugryziemy się w język żeby komuś nie było przykro, a zwierzaki nie potrafią grać... No chyba, że sa tresowane na Komisarza Alexa np 
Dziś miałam pobudke rano o 5, żeby posmarować Alvina przed pracą TŻ... Czego się dla tych maluchów nie zrobi

Dziś miałam pobudke rano o 5, żeby posmarować Alvina przed pracą TŻ... Czego się dla tych maluchów nie zrobi

Cóż...W końcu swoim nieodpartym czarem ZAWSZE lokują się na szczycie piramidy domowej 

Zajad wygląda juz trochę lepiej, ale nadal smarujemy... Zrobiłam zakupy w zooplusie i czekamy
Kupiłam między innymi kulę smakulę!
A teraz parę zdjęć z dzisiejszego biegania
Duża zabrała nam domek, bo się kłóciliśmy, ale i tak go znaleźliśmy

Asiuuuu, bo ten bobek to Ci się tylko wydaje, że leży na parkiecie...

Akuku! Wyskoczyłem!

Gonię Cię, berek, gonię

Ukryłem się... Cisza i spokój

Jedziemy gdzieś? Ja chcę na wycieczkę!

A teraz parę zdjęć z dzisiejszego biegania

Duża zabrała nam domek, bo się kłóciliśmy, ale i tak go znaleźliśmy

Asiuuuu, bo ten bobek to Ci się tylko wydaje, że leży na parkiecie...

Akuku! Wyskoczyłem!

Gonię Cię, berek, gonię

Ukryłem się... Cisza i spokój

Jedziemy gdzieś? Ja chcę na wycieczkę!

Słodziaki
Fajnie, że Ci chodzą po śliskim parkiecie. Moje jak już wejdą na panele, to na chwilunię i tak przeżywają trajkocząc, jakby na Marsie wylądowały 

Jacy oni szczęśliwi
widać od razu
ooo widzę, że macie taki sam transporterek co mój Maksio 

O, to znaczy, że jest już kula na zooplusie - ja czekałam na dostawę ponad tydzień i nic, w końcu zrezygnowałam :/ Koniecznie powiedz jak się będzie sprawdzać 

Szczęśliwi chyba tak, ale ostatnio strasznie się kłócą.. dzisiaj znów... TŻ rano nawet postanowił ich rozdzielić bo miarka się przebrała... Mam nadzieję, że im przejdzie...
Jeżeli chodzi o kulę smakulę, to nie dostałam żadnych informacji, że jej nie ma. Wiem tylko, że wysłali moją paczkę z magazynu w Niemczech, a nie z tego polskiego, ale paczka już jest we Wrocławiu, więc myślę, że jutro, najpóźniej w poniedziałek będzie
Pochwalimy się zakupami 
Jeżeli chodzi o kulę smakulę, to nie dostałam żadnych informacji, że jej nie ma. Wiem tylko, że wysłali moją paczkę z magazynu w Niemczech, a nie z tego polskiego, ale paczka już jest we Wrocławiu, więc myślę, że jutro, najpóźniej w poniedziałek będzie