Toffi & Duduś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Re: Duduś & Alfik

Post autor: kleymore »

Ooo, pierwsze słyszę. Dziękuję bardzo za radę bo nie wiedziałam o tym :o Chłopcy często w swojej diecie mieli ogórek w połączeniu z innymi warzywami :cry: :cry: To jutro dostaną dwie kropelki do pysia, ze strzykawki. Dziękujemy naprawdę :buzki:
kleymore
Kontakt:

Sesja z mamusią :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Zabawne, szalone, pełne energii zdjęcia :)
Na ostatnim pan świnek wygląda bardzo dostojnie.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

U Pańci na rączkach i od razu jakie pewne siebie spojrzenia :D
Śliczne fotki.. na ostatniej focie widać jakie długaśne włosy na Alfik :shock:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
kleymore
Kontakt:

Najlepsze jest to, że mu te włosy nie przeszkadzają :D Zawsze ma suchy zadek, nie wiem jak on to robi, ale jak nasiusia to nie na włosy :o

Dziękujemy za komplementy :buzki:

Oj tak u mamusi to oni są tacy pewni, że nie jednego złodzieja by zjedli :lol:
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Ja muszę mojej Busi podcinać włoski przynajmniej na tyłku bo się kołtunią. Czesania nienawidzi, więc wolę przyciąć i rzadziej czesać. Ostatnio obcięłam ją na długość ok. 2 cm i w ogóle nie muszę jej czesać. Busia jest szczęśliwa :lol:
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

Oj nie dość że ALfik sliczny to jeszcze czyscioch z niego:D Ale szczesciara:D i jak tam Dudus?? lepiej?:D
kleymore
Kontakt:

Duduś wydaje mi się, że lepiej bo są takie godziny, że nie chrapie. Teraz zatkał mu się nosek, ale nie chcę żeby kichał bo wreszcie go brzusio i przepona rozboli, wcześniej zawinęłam go w koc z włoskami i "wykichiwał" ten katarek :D Za godzinkę zrobimy inhalację żeby mu się nochal odetkał i będzie lepiej. Wczoraj obsmarkał mi rękę kozami, takie mocne kichnięcie że cała ręka mi się lepiła :D Dzisiaj dostał dwie krople witamin, odetkał mu się nos i od razu poleciał jeść, a jak je to zapomina, że nosek trzeba wydmuchać i znowu mu się zatyka :roll: Myślę, że na dniach mu to przejdzie bo to ewidentnie suchy katar taki jak ma człowiek czasem.

A co do Alfika to on tez nienawidzi się czesać, lubi przy głowie, bokach, ale kuperka to on nikomu nie da :D Więc najlepszym sposobem jest po prostu przeczesywanie go palcami bądź rozgłaskanie i zajęcie się jego włoskami w jego niewiedzy :D Polecam ten sposób :D Alfowi strasznie szybko rosną włosy, co kilka tygodni obcinam jakieś 2-3 centymetry, dodatkowo boki mu się kręcą i wygląda jak po trwałej ondulacji :D
kleymore
Kontakt:

Hop hopp, pamięta ktoś jeszcze Mopsika? :swieca: Wzięło mnie na wspominki :sadness:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
CocoChanell

Re: Duduś & Alfik, Mopsik [*].

Post autor: CocoChanell »

ojjj kochana :pocieszacz:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”