Ooo, to to, napewnodortezka pisze:rzuciły się na palce ANYA'i?
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
-
Foggy
A to zaskok, moi panowie ostatni wzgardzili pomelo, mandarynki omijają jak najgorsze zło 
-
ANYA
Jak zaskakujace gusta maja swinki...kazda taka inna
Wiec:
Lewis, Angelo i Alfie tak sie rzucili na mandarynki ze balam sie o palce.
Ryan wybral marchewke
poszedl pod polke i nagle go oslnilo, ze jak nie zabierze marchewki dla Lewisa to Lewis ja zje a tak byc nie moze, wiec zabral tez ta druga i polozyl rowniutko kolo swojej.
Chomis wybral brokula jak zawsze
ale potem zjadl jogurt z koperkiem (pierwszego dnia mu nie zasmakowal i zostawil)
Martus Ryan ma piekne pazurki i takie przezoczyste (na zdjeciu az tak nie widac) wiesz ze mu nigdy nie obcinalam pazurkow?
Wiec:
Lewis, Angelo i Alfie tak sie rzucili na mandarynki ze balam sie o palce.
Ryan wybral marchewke
Chomis wybral brokula jak zawsze
Martus Ryan ma piekne pazurki i takie przezoczyste (na zdjeciu az tak nie widac) wiesz ze mu nigdy nie obcinalam pazurkow?
- Lilith88
- Kontakt:
Jak to nigdy?
na czym on tak ściera? Jak tylko się dowiem też swoim dam żeby po tym chodzili 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Wiedziałam, że mandarynki
Moje też by to wybrały bo uwielbiają cytrusy (ale dostają je bardzo rzadko) 
-
ANYA
Martus ja tez rzadko im daje cytrusy i pewnie dlatego sie tak na nie rzucaja.
Lilith Ryan sciera sobie pazurki na podlodze. Od poczatku to byla swinka bezklatkowa i chodzil po calym mieszkaniu. Lewis byl swinka niechciana i spedzil kilka miesiecy w malej klatce czekajac az ktos kto pokocha i pewnie nie byl wypuszczany no i pazurki ma tez okropne. Dlatego wazne jest zeby swinie mialy jak najwiecej swobody.
Lilith Ryan sciera sobie pazurki na podlodze. Od poczatku to byla swinka bezklatkowa i chodzil po calym mieszkaniu. Lewis byl swinka niechciana i spedzil kilka miesiecy w malej klatce czekajac az ktos kto pokocha i pewnie nie byl wypuszczany no i pazurki ma tez okropne. Dlatego wazne jest zeby swinie mialy jak najwiecej swobody.
- Lilith88
- Kontakt:
To u mnie tylko nie działa
Tasiek i Gery są u mnie od małego biegają dużo dzień w dzień ale może za bardzo lubią klatkę bo pobierają i wracają leniuchować do niej albo leżą pod szafą.. Gery więcej biega ale i tak pazury rosną.
-
ANYA
W przerwie od malowania chce wam powiedziec ze wlasnie zjadlam pyszna salatke z kurczakiem i wymyslilam salatke dla chomisia:
Pomidorek
kurczak
bazylia
koperek
jogurt naturalny (wszystko zalane jogurcikiem) Ciekawe czy bedzie mu smakowalo bo jogurt z koperkiem tak uwielbia ze wylizuje miseczke
Pomidorek
kurczak
bazylia
koperek
jogurt naturalny (wszystko zalane jogurcikiem) Ciekawe czy bedzie mu smakowalo bo jogurt z koperkiem tak uwielbia ze wylizuje miseczke
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Te twoje chłopy to mają gusta....mandarynki
Co u Shimmera? wystarcza mu mieszkanko czy planuje ucieczkę?
Co u Shimmera? wystarcza mu mieszkanko czy planuje ucieczkę?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima a jak myslisz? Shimmerowi wystarczy miejsca?
Ostatniej nocy chcialam go zabic! Niestety przez pare dni musze spac w salonie bo mam remont w sypialni. O 3 w nocy musialam Shimmera na wybieg wypuscic bo skubany wyczail ze jestem w pokoju i gryzl i szarpal kraty tak ze wszystko w klatce latalo. Wstalam i go wypuscilam z nadzieja ze sie zmeczy i zamknie troche. Nic bardziej mylnego! Widzialam tylko taka srebrna smuge na podlodze, bo tak szybko ten wariat biegal. Jak go wlozylam to dalam pelno smakolykow, zeby go przekupic no i udalo sie
na 5 min 
Ostatniej nocy chcialam go zabic! Niestety przez pare dni musze spac w salonie bo mam remont w sypialni. O 3 w nocy musialam Shimmera na wybieg wypuscic bo skubany wyczail ze jestem w pokoju i gryzl i szarpal kraty tak ze wszystko w klatce latalo. Wstalam i go wypuscilam z nadzieja ze sie zmeczy i zamknie troche. Nic bardziej mylnego! Widzialam tylko taka srebrna smuge na podlodze, bo tak szybko ten wariat biegal. Jak go wlozylam to dalam pelno smakolykow, zeby go przekupic no i udalo sie