Toż pisze: cytuję "wsadziła nas wszystkich do więźniarEK (takich przenośnych)"
U mnie Bunia chciała chyba Dropsa zamordować jak jej go pokazywałam bo tak z dziobem się wyrwała do przodu no ale to z daleka było więc nic jej to nie dało. Drops z kolei zupełnie się nie przejął, a może nie zobaczył z takiej odległości. Ostatnio próbował wbić świniom na siano ale go powstrzymałam. Do tej pory spotkań międzygatunkowych nie było i mam nadzieję że tak zostanie...
Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia i Majka - pewnego razu porwało nas ufo
U mnie swinie cykaja na Shimmera i musze go bardzo pilnowac na wybiegu.
Wstaw moze jakies foty calej zalogi.
Wstaw moze jakies foty calej zalogi.
- joanna ch
- Kontakt:
Świniowych nowych chyba nie mam, a chomicze najświeższe to te:

Drps chyba tak szybko biegal ze az zawialo mu wlosy
Ridz jaki maly sie wydaje... czy on jest mniejszy od dropsa?

- joanna ch
- Kontakt:
Jest, już pisałam zresztą o tym na chomiczym, Ridż ma mniejszą czaszeczkę, jest smuklejszy i dłuuuższy od przeciętnego chomika a przynajmniej od tych ileśtamnastu syryjków które u mnie były. Mutant
Bardziej jak młody szczur bez ogona wygląda niż jak chomik 

Nie czytam chomiczego forum
ale faktycznie jest jakis maluski.
Zrob foty swinkom z okazji ze jest niedziela

Zrob foty swinkom z okazji ze jest niedziela

- joanna ch
- Kontakt:
No biedulek, jego tato był jego wujkiem a może nawet i bratem także teges (był z co najmniej drugiego miotu trzymanych na kupie chomików) ... jego matka też była taka sama, skutki radosnego chowu wsobnego... Śmiesznie ten Ridż wygląda bo ma małą dziecięcą czaszeczkę i dłuuugie ciało modelki-wieszaka-antylopki.
No właśnie a czemu zniknęłaś z chomiczego? Shimmera dawno nie widać ani jego domku szałowego...
A świnie śpią pod ciemną półką i nie czują się fotogenicznie dziś
No właśnie a czemu zniknęłaś z chomiczego? Shimmera dawno nie widać ani jego domku szałowego...
A świnie śpią pod ciemną półką i nie czują się fotogenicznie dziś

Ty jak cos napiszesz to musze sie z podlogi zbieracjoanna ch pisze: Śmiesznie ten Ridż wygląda bo ma małą dziecięcą czaszeczkę i dłuuugie ciało modelki-wieszaka-antylopki.

Eh jakos pusto tam bylo w moim watku i nie chce mi sie juz tam wchodzic. Tylko na poczatku wchodzilam zeby sie cos dowiedziec o chomikach i tyle mnie tam bylo. Nie jestem przyzwyczajona chyba ze musze na komentarze czekac tak dlugojoanna ch pisze:No właśnie a czemu zniknęłaś z chomiczego? Shimmera dawno nie widać ani jego domku szałowego...

- joanna ch
- Kontakt:
a tutaj znowu jest tyle wątków że nie sposób wszystkie śledzić i ma się wrażenie że się pisze tak bardziej sobie a muzom...
Drops to czopek żołędny, jak tak to próbuje nie wychodzić do mnie (żeby się dać zabrać na wybieg), bunkruje się w domku i czeka aż się światło zgasi żeby wyjść. Ale wystarczy mu podsadzić szary tunel pod wejście do domku, poczekać z minutę i już słychać tuptuptup w tunelu
Już drugi dzień pod rząd dał się tak nabrać 
Drops to czopek żołędny, jak tak to próbuje nie wychodzić do mnie (żeby się dać zabrać na wybieg), bunkruje się w domku i czeka aż się światło zgasi żeby wyjść. Ale wystarczy mu podsadzić szary tunel pod wejście do domku, poczekać z minutę i już słychać tuptuptup w tunelu

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
oj nie sposób, to prawda...