Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
będą świnie już szykują się do sesji i piłują pazurki, poprawiają włoski na noskach
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
nie rozumiem tej upierdliwości niektórych ludzi ;/ ale co zrobić ;D Takim babom się wydaje, że jak ona mają na wszystko czas to inni też muszą... a nie oszukujmy się zarobek na oriflame jak robi się to dodatkowo przy pracy i nie biega za ludźmi na ulicy jest marny albo nie ma go w ogóle...
dokładnie, ja więcej wydawałam niż zarobiłam bo wiadomo jak sie ma dostęp do tańszych kosmetyków to wszystko by się przydało. Przynajmniej ja tak mam, sama zabawa w to jest ok ale ja już podziękowałam. A ceny kosmetyków nie są jakieś super. Teraz kupuje żel pod prysznic w rossmanie za 2,50 a nie np za 7 zł w ori, podkład za 30 zł z lirene a tam podkład który odpowiadał mi bo był delikatny to w promocji 37 zł.... I tak ze wszystkim ... Dziewczyny co lepsze! baba w tam ten dzień o 23:30 napisała mi smsa : że chciała mi życzenia złożyc na 2015 szkoda że nawet nic nie wspomniała tylko cisnęła i napisała:TYLE ODE MNIE. No to ja ją wrzuciłam na czarną liste bo o tej porze do ludzi się nie pisze
1 cześć zdjęć A potem może uda mi się stworzyć coś artystycznego
dziękujemy ostatnio w robocie mam mega problemy , znaczy nie jest to wyrzucenie bo akurat jako,s szczególnie mi na niej nie zależy ale pewne sprawy doprowadzają mnie do i tylko tu leje si,e miód na me serce