Statystyki statystykami ale w galerii gdzie robię dziewczyny mają szczęście do wygranych już 3 padły

więc czuje że w niedziele padnie 4

kto nie gra to nie wygra

Szyjke Glorci można już uznać za wyleczoną niestety z tymi badaniami moczu muszę jeszcze tydzień do wypłaty się wstrzymać. Bo jestem spłukana nawet na zbliżeniówce . Nie wiem czy to taka jej uroda czy to że może za mało karmy miała, czy za mało warzyw w diecie ale nie je marchewki w całości ale jeśli jej zetrę na dużych oczkach to wszystko znika. Kiedyś byłam konsultantką Oriflame-u i do dziś ta baba która mnie wkręciła pisze smsy że są spotkania itd jest mega nachalna ale ja już dawno z tym skończyłam , i dziś przyszła do pracy i takim złośliwym tonem że przecież my się malujemy to czemu w ori nie zamawiam nic, i że nie chce mi się a nie że nie mam czasu.... no pewnie nie chce mi się bo latam po sądach mam zoo w domu o które muszę zadbać i masę innych spraw mniej lub bardziej ważnych niż kosmetyki i do tego pracuje w przeciwieństwie do niej na pełny etat+nadgodziny a na tylko lata i ludziom katalog wciska. No i pocisnęła mi żeby sprzedac świnki [bo kiedyś jej wspominałam] to"jeszcze na nich zarobisz" i dodoała zresztą nice będę więcej nic mówic -> i to było wymowne , to mi się ciśnienie podniosło i ja opieprzyłam że nie muszę się jej tłumaczyc i nie chce mi się w to bawic bo mam ważniejsze sprawy na głowie i tam trochę byłam hamska -> rzadko mi się to zdarza. To stanęła wryta że nie chciała mnie urazic to jej pocisnęłam jeszcze raz i wyszła po drodze nakłaniając koleżankę z pracy do ori

Walnięta na mózg, ponad rok u niej nie zamawiam a ona mi smsa o północy potrafi wysłac o jakmś spotkaniu konsultantek

ludzie są durni że ho ho. Musiałam sobie pomarudzic sorki:)