Toffi & Duduś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Ann

Re: Duduś & Alfik

Post autor: Ann »

Ślicznie mają, jaka podusia na hamaczku - super!
Trzymam kciuki za Dudusia :fingerscrossed:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

W okienku zamontowaliśmy gałązkę z drzewa owocowego, już nie pamiętam jaka to, ale Alf lubi ją obgryzać, za niedługo trzeba zmienić :buzki: Dziękujemy za kciuki :buzki: A za poduszkę, 4 maty - 2 małe i dwie duże zapłaciłam 21 złotych więc chyba wyszło mnie to tanio :102: Jestem zachwycona z efektów, ale teraz co wstanę z łóżka to zbieram bobki. Dopiero teraz widać ile ich jest :lol:
Ann

kleymore pisze: Jestem zachwycona z efektów, ale teraz co wstanę z łóżka to zbieram bobki. Dopiero teraz widać ile ich jest :lol:
Też mi się podobało, jak przerzuciłam się na matę i tak samo miałam manię bobków :lol: ciągle zgarniałam do kuwety, ale po jakimś czasie zrezygnowałam - ledwo ogarnęłam, zajęłam się czymś innym, wracam do klatki a tam znowu pełno bobków :levitation:
kleymore
Kontakt:

Powiesiłam miseczkę na kratkach, która przypomina mi o tym, że trzeba boby zebrać :D

Kupiłam dzisiaj fajna łopatkę ze zmiotką za 2 zł, taka jest mini mini ale boska :lol: Wszystko pięknie, ale niech się Duda wykuruje bo mnie to psychicznie rozniesie :( Przedwczoraj tak chrumkał że wzięłam go o 4 rano do łóżka pod kołdrę bo nadal byłam przekonana, że to przeziębienie i że trzeba go grzać - zasnęłam. To już 10 dzień kiedy nie daje mi w nocy pospać. Chrapie jak stary chłop. Zagrzał się, zszedł z łóżka po jaśku, który zrzuciłam na podłogę i wszedł sobie do klatki, a ja spałam jak zabita do rana :D Jedyne co wiem, to to że jakbym z nim spała w łóżku to za cholerę go nie zmiażdżę bo on jak tylko zrobi mu się ciepło to wybiega spod kołdry jak torpeda i idzie w stronę jakiejś poduchy na podłodze, zsuwa się na nią i potem leci do klatki :D Alf nie umie wychodzić sam z klatki, zresztą Duda też, ale wejść wejdzie więc z tym kłopotu nie ma :D
Ann

kleymore pisze: Kupiłam dzisiaj fajna łopatkę ze zmiotką za 2 zł, taka jest mini mini ale boska :lol:
Coś w tym stylu? http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-og ... a-mini.jpg
Bo ja właśnie taką chciałam kupić i nigdzie znaleźć nie mogę :szczerbaty:
kleymore
Kontakt:

Aż zrobiłam zdjęcie, specjalnie dla Ciebie :102:

Obrazek

Dokładniej dałam za nią 2,99 zł w takim sklepie wszystko po 5 zł, tam też kupiłam maty i pojemniki na jedzenie :102: Jeżeli Ci się podoba to mogę Ci kupić i wysłać taką łopatkę. Były niebieskie i różowe :love: :love:
Ann

Haha dzięki za fotkę :D
Właśnie o coś takiego mi chodziło, ale o takim sklepie "wszystko po 5zł" nie pomyślałam :think: Przejdę się jutro na zakupy, a jak nie znajdę to się z Tobą skontaktuję, bo różowy to zdecydowanie kolor moich dziewczyn :102:
kleymore
Kontakt:

Wiem, że to jest w sklepie "wszystko po 2,99" i "wszystko po 5" :D Także daj znać mi tutaj albo na PW :* Póki jeszcze pieniądze mam na bilety bo jak zaszaleję znowu z karmami to będzie ciężko złotówkę wygrzebać :laugh:
Ann

Dzięki kochana, na pewno się odezwę :buzki: Oj ja też zaszalałam w sierpniu, nawet nie będę mówiła ile poszło na świnki bo jak przeliczyłam to się przeraziłam :nie_powiem: Ale na miotełkę się coś tam znajdzie :szczerbaty:
kleymore
Kontakt:

Ahh nie ma za co :buzki: Także czekam na wiadomość od Ciebie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”