Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Już już :buzki: dzięki dziewczyny za dobre słowa :buzki:
I znowu nic w extra pensji w lotto nie wygrałam co za pech ani 5 zł, mojemu R zwróciły się kupony bo coś tam strzelił.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 22:22 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:love: nic więcej dodawać nie muszę ;d
śliwka

Post autor: śliwka »

Ja raz wygrałam w lotto 10zł :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

śliwka nie motywujesz mnie :lol: wygrana w niedziele jest moja :102: no chociaż to 80 zł zeby było na spodnie :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
katiusha

Post autor: katiusha »

Na pierwszym wykładzie ze statystyki matematycznej profesor nas spytał, kto gra w totka. No i kilka rąk się podniosło. Po czym stwierdził, że te osoby powinny z miejsca mieć oblany egzamin :? Następnie wyłożył w obliczeniach prawdopodobieństwo :lol: Ale i ja czasem zagram :mrgreen: mimo iż pamiętam ten pouczający wykład :glowawmur:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Statystyki statystykami ale w galerii gdzie robię dziewczyny mają szczęście do wygranych już 3 padły :shock: więc czuje że w niedziele padnie 4 :laugh: kto nie gra to nie wygra :D Szyjke Glorci można już uznać za wyleczoną niestety z tymi badaniami moczu muszę jeszcze tydzień do wypłaty się wstrzymać. Bo jestem spłukana nawet na zbliżeniówce . Nie wiem czy to taka jej uroda czy to że może za mało karmy miała, czy za mało warzyw w diecie ale nie je marchewki w całości ale jeśli jej zetrę na dużych oczkach to wszystko znika. Kiedyś byłam konsultantką Oriflame-u i do dziś ta baba która mnie wkręciła pisze smsy że są spotkania itd jest mega nachalna ale ja już dawno z tym skończyłam , i dziś przyszła do pracy i takim złośliwym tonem że przecież my się malujemy to czemu w ori nie zamawiam nic, i że nie chce mi się a nie że nie mam czasu.... no pewnie nie chce mi się bo latam po sądach mam zoo w domu o które muszę zadbać i masę innych spraw mniej lub bardziej ważnych niż kosmetyki i do tego pracuje w przeciwieństwie do niej na pełny etat+nadgodziny a na tylko lata i ludziom katalog wciska. No i pocisnęła mi żeby sprzedac świnki [bo kiedyś jej wspominałam] to"jeszcze na nich zarobisz" i dodoała zresztą nice będę więcej nic mówic -> i to było wymowne , to mi się ciśnienie podniosło i ja opieprzyłam że nie muszę się jej tłumaczyc i nie chce mi się w to bawic bo mam ważniejsze sprawy na głowie i tam trochę byłam hamska -> rzadko mi się to zdarza. To stanęła wryta że nie chciała mnie urazic to jej pocisnęłam jeszcze raz i wyszła po drodze nakłaniając koleżankę z pracy do ori :lol: Walnięta na mózg, ponad rok u niej nie zamawiam a ona mi smsa o północy potrafi wysłac o jakmś spotkaniu konsultantek :shock: ludzie są durni że ho ho. Musiałam sobie pomarudzic sorki:)
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale głupia pipa!! :x
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

anuleczka pisze:czekam na foty :think:
i ja :please: stęskniłam sie :love:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Będą jutro aparacik się ładuje :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”