Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
anuleczka

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Po miesięcznym leczeniu oczu....dalej jej te trzecie powieki wychodzą obrzmiałe ale nie ma takiego syfu w nich jak wcześniej za kilka dni mamy kontrolę. a rana na pleckach po wygoleniu i smarowaniu ładnie sie goi :D
Nataszko ... nie wiem jak u królików ale moja siostra, która mieszka w USA miala podobny problem z trzecią powieką u boksera i to było operowane. Niestety to podobno często lubi się odnawiać.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

No wet tez mówił że można to pod narkozą załatwić ale , że Glorcia nie pierwszej młodości to kazał nadal kropić zobaczymy na kontroli. Oby sie obeszło ale z drugiej strony jak one nadal wychodzą to już nie wiem co lepsze
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Sytuacja Glorci jest faktycznie trudna ze względu na wiek, ale fajnie by było coś temu zaradzić, no chyba ze Glorci to nie przeszkadza :D :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Najbardziej wychodzą pod wpływem ciśnienia jak się zezłości albo wystraszy ale ona wcale nie jest płochliwa taką szkołę życia wcześniej tam przeszła przy 2 dzieci i psie, który jak sie okazało wskakiwał do Akwarium królika .... ciekawa jestem jak lądował skoro tam ledwo królik sie mieścił nawet nie chce myśleć ...
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Ja nawet sobie nie chce wyobrażać :( skandal jednym słowem :( dobrze, że Glorcia trafiła do ciebie :buzki:
anuleczka

Nataszko nie powiedziane, że to wszystkim wraca. Yunior miał to na obu oczach a wróciło na jednym ;) Fakt... Gloria ma już swoje lata.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

ja wiem że to nie musi nawrócic, póki co jeszcze się nie wyleczyło a co dopiero mówic o nawrocie :)
Zaffiro

Kochana trzeba być dobrej myśli ;) :buzki:
anuleczka

Dobryyyy :love: co tu tak cicho? :angry:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Obserwuj Glorcię ;) Ty najlepiej będziesz wiedziała Nataszko na ile jej to przeszkadza :) I wtedy podejmować bardziej radykalne kroki :)
Trzymam kciuki za kruszynkę...za Ciebie też kobieto o wielkim sercu :*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”